Monika Kiris u rubrici Programiranje od

Gdje besplatno naučiti programirati na Angular web framework-u?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od
uređen od Redakcija

Notch - besplatna ljetna edukacija programiranja 

Jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj - Notch, svake godine organizira besplatnu ljetnu edukaciju programiranja za sve koji žele naučiti nešto novo ili svoju karijeru odvesti u drugome smjeru. 

Jedini uvjet kod prijave je da osoba poznaje osnove programiranja kako bi mogla pratiti program, a može se pratiti i online, potrebno je samo: 

  • Imati dovoljno dobar internet
  • I imati malo dobre volje.

Od prošle godine polaznici edukacije mogu odabrati smjer Angular koji će im biti ljetni izazov. 

Domagoj Žalac se nakon završene ljetne škole zaposlio u Notchu, gdje radi već četiri godine. O Notch Devcadamy kaže:

Iskustvo na Notch Devcademy je bilo odlično i definitivno mogu reći da su se moje vještine programiranja poboljšale nakon ljetne škole. Edukacija je bila u potpunosti remote tako da plaža i ljetne aktivnosti nisu bile uskraćene”.

Ivan Klarić / Komunikacijski laboratorij

Kako izgleda Notch Devcademy? 

Prvo se održava Meet & Greet Day kako bi se sudionici međusobno upoznali i pokupili svoj fresh merch i upoznali stručne Notch mentore. Ukoliko svi sudionici nisu u mogućnosti prisustvovati uživo na Meet & Greetu mogu sudjelovati i online. 

Zatim kreću ljetna predavanja o osnovama i metodama rada odabranog smjera, pri čemu sudionici svaki tjedan rješavaju nove zadatke koji se kreću od jednostavnijih prema sve složenijima, a sudionicima pomažu i mentori koji ih redovito nadgledaju i usmjeravaju kako bi uspješno savladali gradivo. Opseg tjednih zadataka i dalje dozvoljava sudionicima da iskoriste praznike u punom smislu te da upoznaju nove ljude.

Vitomir Marjanović, koji je u Notch timu od završetka ljetne škole, kaže:

Mentori su bili izuzetno susretljivi te su odgovorno shvaćali svoju ulogu. Nerijetko se događalo da su kandidatima individualno detaljno objašnjavali kako riješiti određeni problem ili unaprijediti postojeće rješenje. Ja sam se okušao kao mentor sljedeće godine pa sam na vlastitoj koži shvatio koliko je zapravo angažmana potrebno kako bi mentor savjesno odradio svoj posao

Nakon šest tjedana, održava se dvodnevni Hackhaton u Notch uredu, koji daje mogućnost da sudionici isprobaju rad na izazovnim zadatcima u projektnom timu i pod vremenskim pritiskom.

U posljednih šest godina u Notch-u se zaposlilo više od 40 ljudi, a prošle godine je zaprimljen i rekordan broj prijava - više od 1900! No broj mjesta je ograničen, zbog čega ih je 70 sudjelovalo na Devcademyiju i 30 na Hackhatonu. 

Kako ne bi propustili ovu sjajnu priliku, pratite Notch i Notch Devcademy na LinkedInu jer ćete tamo prvi saznati kako rezervirati svoje mjesto na Notch ljetnoj plaži.

Slična pitanja

2 odgovora 331 👀
1 odgovor 397 👀
1 odgovor 780 👀
26.01.2014. pitanje u rubrici Programiranje od riapostol
1 odgovor 377 👀
2 odgovora 670 👀
2 odgovora 490 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...