Dina Kljajić u rubrici Stanovanje od
Pitanje za one koji imaju kuću... Kako ste organizirali svoj vrt? Imate li ideju da dobro organiziram svoj vrt?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Marketing odjel d.o.o. od
odabran od Dina Kljajić
 
Najbolji odgovor

Top 5 ideja za dobro organiziran vrt

Učinite svoj vrt privatnom oazom za druženje i zabavu. Opustite se nakon posla u udobnoj ležaljci i napunite baterije za ostatak dana.

Vrtne garniture VidaXL

Bez obzira na to imate li veliko i prostrano dvorište ili manji, ali bujan vrt, nema ništa bolje od uživanja u vlastitoj oazi mira. Donosimo vam nekoliko ideja o tome kako dobro organizirati vaš vanjski prostor kako biste neometano mogli uživati s vašom obitelji i prijateljima.

1. Odredite mjesto za sjedenje

Vanjski prostori često se koriste kao „produžetak” doma, stoga ne čudi da ih pretvaramo u vanjske dnevne sobe. Za početak odredite gdje ćete postaviti vrtne garniture te koliko imate prostora. Hoće li to biti 6-dijelna garnitura ili nešto veća? Načinite, stoga, udobnu zonu za sjedenje. Ne zaboravite i na ukrasne jastučiće pa čak i tepih za topliji ugođaj.

2. Vrtne klupe – odličan odabir za manje prostore

Vrtne klupe prikladne su za manje vrtove, ali i za sve vanjske prostore u kojima želite naglasiti minimalistički stil. Postavite ih ispod drveta gdje ćete se s knjigom u ruci opuštati nakon napornog dana na poslu.

Vrtne klupe VidaXL

3. Ne zaboravite na zonu zabave

Ako u svom vrtu želite stvoriti prostor za zabavu i druženje s prijateljima, osim vrtne garniture dobro će vam doći i blagovaonski set za više osoba. Ne sumnjamo da nećete pripremati najukusnija jela o kojima ćete dugo prepričavati. Možete postaviti i dodatne stolice kako bi svi vaši gosti imali mjesta.

4. Osigurajte prikladnu rasvjetu

Dobro osvjetljenje je ključno za stvaranje ugodne atmosfere u večernjim satima. Na raspolaganju vam je nekoliko ideja: možete se odlučiti za obične svjetiljke koje ćete postaviti na trijem; iste će davati ambijentalno osvjetljenje. Zidne LED lampe odličan su odabir ako vam je potrebno jače svjetlo. Na kraju, pored vrtnih stazica ili uz ogradu postavite manje solarne svjetiljke koje će zasigurno pridonijeti posebnom ugođaju.

5. Rasporedite cvijeće prema vlastitom ukusu

Obogatite svoj vanjski prostor za sjedenje prekrasnim bujnim cvijećem i ostalim zelenilom. Rasporedite ih uz prostor za sjedenje; visoke lončanice neće vam smetati negdje u uglu vrta, dok će one viseće s puzavim cvijećem savršeno naglašavati vašu kreativnost i zanimljivi stil.

Slična pitanja

2 odgovora 192 👀
Znatkica 27.07.2021. pitanje u rubrici Financije od Znatkica
2 odgovora 490 👀
1 odgovor 222 👀
1 odgovor 480 👀
2 odgovora 616 👀
1 odgovor 379 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...