42 pregleda
Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od Monika Kiris

Kako se mogu prijaviti za osmu generaciju Akademije Raise the Bar 2023., besplatnog obrazovnog programa namijenjenog konobarima, baristima i barmenima, kako bi usavršila svoje znanje i vještine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija

Otvorene prijave za osmu generaciju Akademije Raise the Bar 2023.

Akademija Raise the Bar je u potrazi za konobarima, baristima i barmenima koji žele unaprijediti svoje kompetencije, svi zainteresirani za usavršavanje svojih tehničkih i teorijskih znanja u području ugostiteljstva mogu se prijaviti za ovaj obrazovni program. 

Inicijativu provodi Coca-Cola HBC Adria, a sudjelovati oni zainteresirani koji imaju najmanje godinu dana iskustva u ugostiteljstvu i turizmu, bez obzira na svoje obrazovanje i radni status. 

Prijave se podnose putem internetske prijavnice, uz priloženi životopis.

Polaznici Akademije će pod vodstvom stručnjaka usvojiti suvremene tehnike i upoznati najnovije trendove u ugostiteljstvu. Svi konobari, baristi i barmeni koji teže izvrsnosti u svojoj karijeri u ugostiteljstvu idealni su kandidati za sudjelovanje u Akademiji Raise the Bar. 

Tijekom intenzivnih 12 tjedana teorijske i praktične obuke, odabrani sudionici će naučiti o upravljanju barom, povijesti i raznolikostima jakih alkoholnih pića, kao i pripremi 88 različitih koktela, uz ostale vještine potrebne za rad u ovom sektoru.

Nakon pristiglih prijava, stručni tim Coca-Cole HBC Adria zajedno s članovima tima Raise the Bar Adria odabrat će kandidate koji će se naći u užem izboru. Oni će sudjelovati u teorijskom dijelu nastave od listopada do prosinca 2023. u Coca-Colinom obrazovnom centru u Zagrebu, nakon čega će uslijediti praktični dio obuke u barovima i restoranima diljem Hrvatske

Dosadašnji rezultati pokazuju uspješnost ovog programa, jer je već 56 konobara, barista i barmena završilo Akademiju Raise the Bar i danas rade u najboljim ugostiteljskim objektima diljem Hrvatske.

Slična pitanja

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...