168 pregleda
Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Internet od Frenki (Ilija) Atajić
promjena rubrike od Znatko
Isi je kineska platforma sa sjedištem u americi ali je u matičnoj državi zabranjena - koja po vašem mišljenju budučnost iste, dali će se širiti i na kinu ili će se utjecaj iste s pritiskom ,,kolektivnog,, zapada i ne usklađenosti u ,,standarde zajednice,, svesti na neku nižu razinu..

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Dina Kljajić od Dina Kljajić

Mislim da TikTok ima svijetlu budućnost. Otkrili su što mladi masovno žele u svijetu - kratki i brzi video sadržaji. 

Zato je TikTok danas postao jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu, sa najvećim rastom (!!!), a broj korisnika će se nastaviti povećavati u budućnosti. To će TikTok učiniti još privlačnijim za oglašivače i brendove.

Bitno je reći da se TikTok razvija i mijenja kao aplikacija - cijelo vrijeme. Dodaju nove mogućnosti. Pa će se TikTok nastaviti razvijati kroz nove značajke, a i nastaviti širiti na neka nova tržišta.

Ukratko - ide im jako dobro!

+6 glasa
Goran Gonar od Goran Gonar

Platforma je trenutno zabranjena u Kini, ali je popularna u drugim zemljama diljem svijeta. TikTok je također pod pritiskom zapadnih vlada da se prilagodi njihovim standardima zajednice.

@cnetdotcom

Znam da je platforma TikTok popularna među mladima, a oni su najbrže rastuća skupina potrošača na svijetu i zbog toga je TikTok previše dobar način za tvrtke da se povežu s mladim kupcima. Čak do te mjere da stvara ovisnost.

A gle, moguće je i da će TikTok biti u budućnosti ograničen u svojoj ekspanziji. Kineska vlada može nastaviti zabranjivati TikTok. Zapadne vlade mogu povećati pritisak na TikTok da se prilagodi njihovim standardima. Možda neka američka kompanija (Meta, Musk, ...) kupe TikTok i postane isključivo američki jednog dana...

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...