Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Internet od
promjena rubrike od Znatko
Isi je kineska platforma sa sjedištem u americi ali je u matičnoj državi zabranjena - koja po vašem mišljenju budučnost iste, dali će se širiti i na kinu ili će se utjecaj iste s pritiskom ,,kolektivnog,, zapada i ne usklađenosti u ,,standarde zajednice,, svesti na neku nižu razinu..

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Dina Kljajić od

Mislim da TikTok ima svijetlu budućnost. Otkrili su što mladi masovno žele u svijetu - kratki i brzi video sadržaji. 

Zato je TikTok danas postao jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu, sa najvećim rastom (!!!), a broj korisnika će se nastaviti povećavati u budućnosti. To će TikTok učiniti još privlačnijim za oglašivače i brendove.

Bitno je reći da se TikTok razvija i mijenja kao aplikacija - cijelo vrijeme. Dodaju nove mogućnosti. Pa će se TikTok nastaviti razvijati kroz nove značajke, a i nastaviti širiti na neka nova tržišta.

Ukratko - ide im jako dobro!

+6 glasa
Goran Gonar od

Platforma je trenutno zabranjena u Kini, ali je popularna u drugim zemljama diljem svijeta. TikTok je također pod pritiskom zapadnih vlada da se prilagodi njihovim standardima zajednice.

@cnetdotcom

Znam da je platforma TikTok popularna među mladima, a oni su najbrže rastuća skupina potrošača na svijetu i zbog toga je TikTok previše dobar način za tvrtke da se povežu s mladim kupcima. Čak do te mjere da stvara ovisnost.

A gle, moguće je i da će TikTok biti u budućnosti ograničen u svojoj ekspanziji. Kineska vlada može nastaviti zabranjivati TikTok. Zapadne vlade mogu povećati pritisak na TikTok da se prilagodi njihovim standardima. Možda neka američka kompanija (Meta, Musk, ...) kupe TikTok i postane isključivo američki jednog dana...

Slična pitanja

1 odgovor 308 👀
1 odgovor 294 👀
Mila Validžić 13.02.2023. pitanje u rubrici Web Marketing od Mila Validžić
1 odgovor 2.8k 👀
1 odgovor 94 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...