87 pregleda
Dina Kljajić u rubrici Zabava od Dina Kljajić

Koju nagradnu igru sposobnosti (ne onu s faktorom sreće!) ili marketinšku kampanju predlažete da bi Znatko mogao organizirati u stvarnom svijetu ili putem interneta, a da uključi nove aktivne korisnike na platformu i poveća korisničku bazu?

Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Prije bi tebao povesti računa o moderatorima i administratorima i pojedinim članovima - u vidu kulture komuniciranja, da ne izgubi i postojeće. (kanditad za de-aktivaciju, sazrio kao kruška- čekam samo da mi neko Dijete od 16.g. da neprikladan komentar.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Adriana Horvat od Adriana Horvat
Mislim da bi Znatko treba postati vidljiviji. Ja sam osobno tek za ovu mrežu saznala kada sam tražila neki studentski posao koji bih mogla raditi od doma, a do onda nisam čula za ovu stranicu ni za njezine pozitivne stvari koje ona pruža. Mišljenja sam da bi Znatko trebao pokrenuti neku marketinšku kampaniju na razini sveučilišta. Jedna ideja je da Znatko napravi neku kutiju sa sitnicama koje nise njegov logo npr. kemijska olovka, upaljac i kišobran te ih može podijeliti u studentskim menzama. A kako bi ste dobili tako neki zgodni paketić morate bi ste otvoriti profil na Znatku. Tako bi se s nekom sitnicom zapravo moglo zainteresirati mlade studente.
Darija Magdalenić od Darija Magdalenić
Ili da proširite ideju sa studentima ambasadorima. Ono što fali ovdje je neki human touch uživo. Za to bi angažirali studente ambasadore Znatka.

A imam i još nekih ideja...
+6 glasa
Hrvoje Hladnik od Hrvoje Hladnik

S prijateljem Ivicom na piću osmislili smo sljedeću potencijalno zanimljivu nagradnu igru u sklopu poznatih PUB KVIZOVA koja bi promovirala Znatka među ljudima koji upravo vole odgovarati na pitanja. Ovo su neke osnovne premise ove igre sposobnosti:

  • Postoji klasičan pravokutni letak (trećina A4 stranice?) za sve sudionike bilo kojeg PUB KVIZA (treba letak dizajnirati i printati) koji sadrži osnovne informacije o igri, o registraciji ili logiranju na Znatka, te neke šarene fotografije
  • Letak ima i QR kod za slikati mobitelom i link za registraciju na Znatku
  • Uz suglasnost organizatora, hostesa organizatora podijeli taj letak svim sudionicima prije početka PUB KVIZA (jedna letak po stolu)
  • pravila igre kažu ovako: Ako ste aktivni kroz mjesec dana na Znatku i među prvih 3 na TOP10 listi dobivate nagradu u obliku JEDNE (ili DVIJE) kotizacije (do 10 €) za sljedeću JEDNU (ili DVIJE) PUB KVIZ igru, za cijeli Vaš tim, na bilo kojem PUB KVIZU u Hrvatskoj
  • napomena na letku: Prije početka aktivnosti na Znatku, ako nemate - otvorite besplatno svoj osobni javni profil
Primjer letka...
Znatkov letak za PUB KVIZ

Slična pitanja

4 odgovora
1 odgovor
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...