109 pregleda
Sandra u rubrici Stanovanje od Sandra [Ekstraktivan] (8.8k bodova)
U koliko dana, okvirno bi se mogao renovirati stan od 27 kvadrata? Zanima me, koliko je dana potrebno da se u najmanje vremena renovira cijeli stan takve kvadrature.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović [Megaktivan] (17.4k bodova)
odabran od Sandra
 
Najbolji odgovor

Sve ovisi o tome što je sve u stanu potrebno renovirati. Ako su u pitanju veliki popravci, biti će potrebno sigurno nekoliko tjedana. Uzmite u obzir da treba naći dobre majstore ( o kojima također ovisi duljina radova, odnosno, koliko brzo i efikasno rade). Ako postavljate novi namještaj i radite ostale radove ( novu kuhinju, novu aparaturu u čitravom stanu, pločice, parkete...), računajte na to da je potrebno 5-10 radnih dana da bi namještaj bio isporučen, naravno, ovisno o tome gdje ga kupujete i koliko je skladište udaljeno od navedenog stana.

S druge strane, ako se radi o sitnim popravcima koje možete učiniti i sami, ne bih rekla da vam se potrebno više od nekoliko dana. Ako na renovaciji radi više ljudi, biti će i brže dovršena.

Svakako bih preporučila da si ostavite višak vemena za ovakav prijekt jer nikad ne znate na kakve probleme možete naići tijekom renovacije. Optimalni period teško je odrediti, ali rekla bih da je nekoliko tjedana, ako sve ide po planu, dovoljno.

Slična pitanja

2 odgovora 371 pregleda
3 odgovora 463 pregleda
1 odgovor 105 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...