Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Kupovina od
uređen od Znatko
Dali netko zna, gdje kod nas mogu kupiti Neodimijski magnet (magnet sa pojačanom snagom privlačenja) ne, mali već barem F-300..ako netko zna neka napiše..

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Adriana Horvat od
odabran od Frenki (Ilija) Atajić
 
Najbolji odgovor

Jedna takva poslovnica koja prodaje takve magnete je Artas d.o.o Zagreb, a s obzirom na to da na njihovoj službenoj stranici piše da rade i standardne veličine magneta i veličine magneta po narudžbi, probajte tamo. Ostavljam link stranice na kojem je adresa i sve potrebne informacije (https://www.artas.hr/).

Borna Matić od
Takvi magneti s formulom NdFeB su najjači permanentni magneti koje imamo na raspolaganju, ali ne i jedini.‌
Frenki (Ilija) Atajić od
Borna - pojasni malo komentar - našao sam u srbiji, u jednoj firmi, naj jači koji imaju je od 2. tone..domenzija mu je 20x20x5.cm. - ima jeednostrani i dvostrani, ovaj koji mene zanima je - dvostrani - ako imaš neku informaciju više - napiši, jer me zanima - ja stalno radim neke svoje - nazovi,,patente - inovacije..imam puno toga - ali, ništa zaštičeno, več samo na svojim papirima i nešto sam radio u umanjemom omjeru - prototip. - zaštita inovacije ili patenta je jako skupo- to znam, jer sam  od 97.g. vlasnik međunarodne licence za proizvodnju colubija - cafe - istina - prestao sam sa kavom raditi, davno, 2005. licenca stoji, za uspomenu. Sad je još kopliciranije - radi EU-e, možeš birati - zaštita patenta u hr -u EU ili na Međunarodnoj razini - prije je bilo drugačije i jednostavnije.‌
Frenki (Ilija) Atajić od
Hvala Adriana, da mogu, dao bih ti 5 bodova 5+‌
+6 glasa
Mario Bedeković od
Možete ih naručiti preko interneta preko AliExpress-a bez problema dok ste u Hrvatskoj. Imaju i jako malih i velikih za naručivanje. Vjerojatno nema posebnih problema prilikom transporta i dolaska do Vas preko granice u Hrvatsku poštom. Ali nisam naručivao iako sam htio.

Slična pitanja

2 odgovora 2.2k 👀
3 odgovora 1.4k 👀
2 odgovora 6.7k 👀
Zoran Jurić 28.06.2014. pitanje u rubrici Financije od Zoran Jurić
3 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 601 👀
1 odgovor 362 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.3k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...