134 pregleda
Dina Kljajić u rubrici Znanost od Dina Kljajić

Što više vjerujte - da su meksička tijela maljušnjih vanzemaljaca prava ili je to neki hoax (prevara)? Koliko je sve to realno?

https://x.com/theurigeller/status/1704224840310219097

Ako pratite vijesti, prema tvrdnjama tamošnjeg istraživača NLO-a, lik se zove Jaime Maussan, radi se o neljudskim bićima. Mogla se su vidjeti u meksičkom kongresu prošli tjedan.

Suzanna Marić od Suzanna Marić
ne vjerujem... čudno malo

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+16 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris
odabran od Dina Kljajić
 
Najbolji odgovor

Meni to uopće ne izgleda realno. Od činjenice da je taj Jaime Maussan već više puta svijetu "pokazao ostatke vanzemaljaca" te se na kraju pokazalo da je to prevara, pa sve to izgleda tih "vanzemaljaca"... ništa mi ne drži vodu no

Za neke od Maussanovih "vanzemaljaca" se ispostavilo da su majmuni bez kože i ostatci šišmiša... tako da tko zna što je sada u pitanju. 

Svakako je potrebno više istražiti sve to kako bi istina došla na vidjelo, ali zasad ima nekih nedosljednosti u toj priči. 

Primjerice, nedavna istraživanja koje su proveli znanstvenici u Mexico Cityju su pokazala da kostur nije sastavljen te da se radi o cjelovitom kosturu, dok je Ured peruanskog državnog odvjetnika zajedno s Institutom za pravnu medicinu i forenzičke znanosti proveo istragu još u 2017. kada su tijela nađena, te je zaključeno da su tijela načinjena od životinjskih i ljudskih kostiju koje su zalijepljene ljepilom. Tko je onda u pravu?

Nadam se da ćemo uskoro saznati istinu.

Goran Gonar od Goran Gonar
Vjerojatno je tako, ali toliko dobro lik radi svjetski show da je i meksička Vlada dopustila da budu predstavljeni u njihovom saboru. Da nije taj gospodin Maussan član vladajuće stranke? :D
Dina Kljajić od Dina Kljajić
Ha! Ovo nisam znala da je Ured peruanskog državnog odvjetnika zajedno s Institutom za pravnu medicinu i forenzičke znanosti proveo istragu još u 2017., te da je zaključeno da su tijela načinjena od životinjskih i ljudskih kostiju koje su zalijepljene ljepilom. Užas!

Ovo je sve fejk očito!
+12 glasa
Darija Magdalenić od Darija Magdalenić
Vrlo neobična priča.

Pratim ju ali mi manjka više informacija. Pogotovo znanstveno potvrđenih. Ne bih se iznenadila da ovi "dokazi" netragom naprasno nestanu. Nekako i ja sumnjam u vjerodostojnost, izgleda.
Goran Gonar od Goran Gonar
Neobična, da. I najvjerojatnije - lažna. Ali na kojoj razini radi show - svjetskoj! - to je fenomenalno.
+8 glasa
Milan Šaljivđija od Milan Šaljivđija
Vanzemaljci ili mali zeleni ispali iz NLO letjelice su razotkriveni i ovaj TikTok video govori o pravoj istini iza ove opipljive i stvarne pojave

@gunitagunita46


(rofl) :D :) ;)
Borna Matić od Borna Matić
Da, baš... Moguće da su od kolača :D
Mario Bedeković od Mario Bedeković
Hahaha! Sad znamo i to.
Darija Gorić od Darija Gorić
a daaaaaj! ovo je ružno koliko je i sigurno ukusno za pojesti. bljak i mljac!

Slična pitanja

2 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...