Monika Kiris u rubrici Djeca i roditeljstvo od

Koji program nudi NajNaj konferencija za roditelje 2023. godine u Zagrebu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Adriana Horvat od

NajNaj konferencija za roditelje održat će se 12. 10. u Zonar hotelu, a na njoj će biti stručnjaci i suradnici iz različitih područja kao što su sigurnost djece u prometu, dojenje, oporavak nakon poroda, dohrana, motorički razvoj, itd. Program je bogat raznim predavanjima. 

Skandinavski stručnjak za sigurnost djece u prometu, Frank Lilleheil, objasnit će kako su skandinavske zemlje smanjile smrtnost djece u prometu. Zatim znanstvenica Bernadett Berecz će se baviti temom nošenja, Matea Vitik imat će predavanje o motoričkom razvoju i prvim koracima.

Ines Kovač Ivanović objasnit će na što treba paziti pri odabiru dječjih kolica. Branka Mrzić Jagić govorit će o dojenju, a Nikolina Mamić o dohrani. Osim stručnjaka na konferenciji će svoje iskustvo podijeliti i poznate mame i bit će predstavljeni razni dječji proizvodi.

+7 glasa
Redakcija od

NajNaj konferencija ima odgovore na sva pitanja o odgoju djece!

Pridružite se besplatnoj konferenciji za roditelje pod nazivom "NajNaj konferencija za roditelje", koja će se održati u hotelu Zonar u Zagrebu, 12. listopada 2023. Ekipa iz najnaj.eu organizirala je ovu konferenciju koja nudi odgovore na mnoga pitanja povezana s roditeljstvom i odgojem djece, okupljajući stručnjake i suradnike iz područja kao što su: 

 • sigurnost djece u prometu, 
 • nošenje, 
 • postpartum, 
 • dojenje, 
 • motorički razvoj, 
 • dohrana i 
 • odgoj.

Program konferencije uključuje niz predavanja i radionica o navedenim temama, a bit će i okrugli stol na kojem će poznate mame podijeliti svoja iskustva i razgovarati o izazovima modernog roditeljstva.

Iz programa se izdvaja predavanje Franka Lilleheila, skandinavskog stručnjaka za sigurnost i dugogodišnjeg rukovoditelja razvoja BeSafe autosjedalica, koji će govoriti o tome kako su skandinavske zemlje smanjile smrtnost djece u prometu. 

Zahvaljujući znanstvenici i savjetnici za nošenje iz Mađarske, Bernadetti Berecz, svi prisutni će saznati zbog čega se se nošenje može smatrati našim evolucijskim naslijeđem. Matea Vitik iz Kiddo Centra podijelit će stručnost o motoričkom razvoju djece i prohodavanju.  

Ines Kovač Ivanović (Strollerica), roditeljima će istaknuti na što trebaju paziti pri izboru dječjih kolica. Poznata doula Una Pašić Gregović, pružit će odlične savjete o pripremi za postpartum, a Branka Mrzić Jagatić govorit će o tome kako savladati izazove dojenja. 

Nikolina Mamić će podijeliti sa prisutnima svoje savjete o dohrani djece, dok će Glorija Peranić, prva hrvatska edukatorica roditelja po principima Pozitivne discipline, raspraviti glavne probleme koji muče roditelje u modernom odgoju. 

Na okruglom stolu o izazovima modernog roditeljstva i očekivanjima od mama, pod moderatorskom palicom Nevene Rendeli Vejzović svoja će iskustva podijeliti poznate mame: 

 • Mirna Medaković Stepinac, 
 • Sonja Švajhler, 
 • Ingrid Divković i 
 • Nataša Janjić Medančić.

Osim stručnih predavanja, na konferenciji će biti predstavljeni proizvodi renomiranih tvrtki, poput:

 • BeSafe autosjedalice, 
 • Ergobaby nosiljke, 
 • Carriwell donje rublje za trudnice i dojilje, 
 • MODU igračke i brojni drugi.

Ulaz na konferenciju je besplatan, ali je prijava obavezna zbog ograničenog broja mjesta. Prijaviti se možete putem linka.

Sve informacije i program možete pronaći na službenoj web stranici konferencije.

Slična pitanja

1 odgovor 311 👀
1 odgovor 286 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...