Dina Kljajić u rubrici Mediji od

Trebam od drugih iskusnih korisnika Znatka odgovor kako neki željeni YouTube video ugraditi u pitanje ili odgovor na Znatku? Tako da je video unutar teksta, između dva odlomka.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+11 glasa
Darija Gorić od

Dovoljno je samo staviti šerani link iz nekog youtube videa koji baš gledate. Pišete ovako tekst kao i ja ovdje, imate ovaj ovdje odlomak i onda idete u novi red i u njemu PASTE šeranog linka, ovako... https //www.youtube.com/watch?v=XqZsoesa55w

I onda opet nastavite pisati odlomak kao sada i ja. Gore sada vidim taj šerani link ali kada snimim odgovor i kliknem na "Odgovori", umjesto šeranog linka se pojavi video. Jednostavno!

+4 glasa
Adriana Horvat od

Kako bi ste ugradili YouTube video u pitanje ili odgovor dovoljno je kopirati URL željenog videa, kliknuti na oznaku "spajalice" koja se nalazi u drugom redu gore ponuđenih alata za uređivanje teksta. Zatim se otvara prozor "Veza" u kojem na mjesto gdje piše URL jednostavno zaljepite kopiranu vezu i kliknete na OK.

Marin Duganđija od
Možda, ali ima još jednostavniji način ;)
Darija Gorić od
evo ja sam stavila drugačiji način :P
0 glasa
Ivona Jagatić od
Nakon što napišete odgovor na pitanje i želite u pitanje ubaciti YouTube video, onda obitelji na taj vudeo koji želite ubaciti u pitanje i kliknite na poveznicu "dijeli" te zatim na "kopirati vezu". Zatim uđete u svoj odgovor i kliknete na "zalijepi" te se tada pojavi prozori u kiji se kopira link i klinete da "ok" ili "potvrdi".

Nekada će link stajati sam, a nekada će uz njega stajati cijeli video.

Slična pitanja

1 odgovor 309 👀
1 odgovor 314 👀
3 odgovora 812 👀
5 odgovora 374 👀
1 odgovor 514 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...