Marko Radić u rubrici Web Marketing od
Ako bi htio za svoj sajt kupiti SEO backlinkove, gdje bi to bilo najbolje učiniti? Hvala.
Hrvoje Novak od
tko kod nas prodaje SEO backlinkove?‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+2 glasa
Marin Zenić od
Preporučio bih izbjegavanje ovoga pod svaku cijenu ako je ikako moguće :) Google je postao jako dobar u prepoznavanju svih vrsta "black hat tehnika" jer sa svojim machine learning algoritmom veoma lako može prepoznati uzorke i povezati ih sa vašim aktivnostima. Dugoročno se to jednostavno ne isplati jer može imati samo negativan utjecaj na rezultate na tražilici što pretpostavljam da u konačnici nikome nije cilj.

Ono što je najbitnije ako želite rangirati je omogućiti odlično korisničko iskustvo na stranici, staviti se u poziciju pretraživača i prilagoditi sadržaj točno onome što on traži, u trenutku kada traži. Napravite sadržaj koji je kvalitetan i koji odgovara potrebama onoga tko pretražuje. Na taj način povećati ćete šansu da se vaš sadržaj podijeli negdje i na prirodan način ćete doći do puno kvalitetnijih linkova.
Robert Mali od
"Na taj način povećati ćete šansu da se vaš sadržaj podijeli negdje i na prirodan način ćete doći do puno kvalitetnijih linkova."

Ovo zvuči kao poruka neke bajke za dijecu. Ozbiljno. Tko će danas objaviti nešto samo tako? I da nije ukrao. I da još linka sa linkom koji nije no-follow. Mislim da ovaj savjet ne vrijedi. Čovjek je konkretno pitao a i mene zanima konkretan odgovor.‌
Marin Zenić od
dimitrije, najkonkretniji savjet u tom slučaju je:

a) napraviti sadržaj u koji će se uložiti 10x više truda i vremena nego u bilo koji postojeći. Istražiti temu, proučiti druge stranice koje pišu o tome, pokušati pronaći ono što oni nemaju i ponuditi nešto bolje. I tako iz dana u dan, iz tjedna u tjedan.
b) kupiti X "kvalitetnih" backlinkova za Y$ i vidjeti što će se dogoditi.‌
Hrvoje Novak od
slažem se za ulaganje truda x10 i stvaranja kvalitetnog sadržaja po uzoru na ono što se stručno zove - istraživačko novinarstvo. dakle ono ide ruku pod ruku za kvalitetan SEO.‌
–1 glas
Stjepan Beloša od

Kvalitetan sadržaj je najbolje riješenje za dobar ranking. 

Stavi ispod teksta Facebook, Twitter i google+ share. 

Nakon teksta zamoli ljude da podijele sadržaj ako su zadovoljni i tako češ dobiti puno više posjetitelja nego da kupiš neki link za xy stranici koja se uglavnom nakon nekog vremena ugasi ili jednostavno nestane. 

Možeš vidjeti kako sam je napravi na svom webu - Aloa Vera Centar, dnevno dolazi oko 2000 ljudi a nisam kupovao linkove.

 

Hrvoje Novak od
primjer je ok, samo čovjek je pitao nešto drugo... :(

Slična pitanja

5 odgovora 1.4k 👀
3 odgovora 818 👀
Goran Dren 03.04.2014. pitanje u rubrici Web Marketing od Goran Dren
1 odgovor 411 👀
1 odgovor 1.3k 👀
4 odgovora 877 👀
1 odgovor 328 👀
2 odgovora 460 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...