Darija Magdalenić u rubrici Osobni razvoj od

Kako nam vlastito samopoštovanje i samopouzdanje pomažu u radnom okruženju na poslu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+10 glasa
Lara Kršić od
Samopouzdanje i samopoštovanje uvelike može pomoći u radnom okruženju! Čim vjerujete u sebe te čvrsto stojite iza svojih ideja i uvjerenja, pomažete svojem timu. Bolji ste u timskom radu, smanjuje Vam stres, asertivniji ste, profesionalniji, svojim idejama pomažete timu i možete mu dati inspiraciju, produktivniji ste. Svoje samopouzdanje možete popraviti pozitivnim afirmacijama, govorom tijela i educiranjem. Svojim saopouzdanjem ne pomažete samo tvojem timu, pomažete i samom sebi jer radite na sebi i postajete boljim kolegom na radnom mjestu te napredujete u svojoj karijeri.
Mario Bedeković od
Tako je! "Uvelike".‌
+2 glasa
Arnela Abadžija od
Ako nemamo samopostovanje, onda nas ni drugi nece ni postova ti ni cijeniti. Drugi nas vide onako kako i sami sebe vidimo jer kad imamo samopostovanje i samopouzdanje usporedo s tim cemo se i ponašati i svjesno ili najcesce nesvjesno cemo imati gestikulaciju koja će i kod drugih izazvat postovanje prema nama

Drugo, kada nemamo samopostovanje necemo ni vrijednovati sebe i smatracemo se nedostojnim za nesto vise ili za trenutno što obavljamo. To rusi nasu ambiciju i mase napredovanje
–1 glas
Ivona Jagatić od
Samopoštovanje nam može pomoći u radnom okruženju tako što ako poštujemo sebe i drugi će nas poštivati. Ako nemamo samopoštovanja, drugi će nas iskorištavati.

Također je jako važno samopouzdanje jer nam je ono karta za uspjeh. Ako nemamo pouzdanju sami u sebe, teško ćemo se dokazati i tada ni drugi ljudi neće imati pouzdanja u nas.

Samopoštivanje i samopouzdanje nam omogućuju da jasno izrazimo poslovnu ideju, bez straha da će biti odbijena ili ismijana. To je ključ uspjeha.

Slična pitanja

2 odgovora 186 👀
2 odgovora 648 👀
1 odgovor 199 👀
1 odgovor 404 👀
3 odgovora 231 👀
2 odgovora 409 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...