Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od Monika Kiris

Kako je bilo u Iloku na Ženskom vikend programu koji je organizirala Alma iz Modnog ALMAnaha 2023.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

Ženski vikend u Srijemu: Ilok je oduševio žensku ekipu! 

Ženski vikend u Iloku
Ženski vikend u Iloku

Brojne žene su provele Ženski vikend, Women's days by modniALMAnah, u srcu Srijema, u prekrasnom Iloku. Ilok kao najistočniji grad Hrvatske intrigira svojom bogatom poviješću, ali i priča priču o sadašnjosti koja isprepliće sadržaje i doživljaje koji pune srce i dušu. 

Ženski vikend je započeo tako da su domaćini, Lidija i Anđelko Šaravanja, srdačno dočekali žene iz cijele Hrvatske u svojoj luksuznoj vili Dunavski san. Tijekom vikenda, domaćini su pripremili bogat Srijemski stol za doručak, koji je uključivao domaće tople kiflice i lokalne slane i slatke delicije. U večernjim satima, sudionici su naučili kako pripremiti riblji specijalitet "fiš" s svježim ribama iz Dunava, a članovi ribolovnog društva ŠRD Kečiga - Šarengrad, Jozo Grbeš i Zdravko Pajić, održali su radionicu o pripremi ovog jela.

Ženski vikend u Iloku: vožnja električnim vlakom
Vožnja električnim vlakom kroz Ilok

Ženska ekipa je električnim vlakom "Traminac Express" imala iskustvo jedinstvene vožnje kroz Ilok. Vesna Štajner iz Iločkih podruma je tijekom vožnje predstavila Ilok i njegove atrakcije, uključujući prekrasne vinograde koji pružaju panoramski pogled na grad. Nakon toga, stigli su do Principovca, povijesnog ladanjskog imanja iz 19. stoljeća.

Iločki podrumi
Iločki podrumi

Sudionice su posjetile Stare podrume, gdje su saznale više o povijesti tog mjesta i razgledale Muzej grada Iloka

Beauty radionica s dm-om
Beauty radionica s dm-om

Tijekom vikenda su održane različite radionice, uključujući beauty radionicu s dm-om, gdje su sudionice naučile kako se opustiti jednostavnim vježbama lica, ali i naučile koliko proizvoda je potrebno za dnevnu make up rutinu. Oduševljenje im je upotpunila make up škola s vizažisticom Magdalenom Marić, koja je za dnevni look Srijemom koristila novitete iz Naj Oleari kolekcije. 

Modna škola s Almom
Modna škola s Almom

Sudjelovale su i u modnoj školi s Almom Premerl Zoko, gdje su saznale kako pravilno odabrati i nositi jesenske pulovere iz kolekcije brenda C&A, s obzirom na vlastitu građu tijela.

Na povratku prema Zagrebu, sudionice su posjetile muzej Vučedolske kulture nedaleko Vukovara. Kroz vođenu turu, saznale su o kulturi Vučedol i imale priliku vidjeti panoramski pogled na Vukovar s  Vodotornja. Na mostu Jeana Michela Nicoliera, sudionice su prešle granicu između Srijema i Slavonije, noseći sjećanja i obećanje da će se vratiti u ovaj dio Hrvatske sa svojim obiteljima.

Više o Ženskim vikendima možete pročitati OVDJE

Foto: Nikola Zoko

Slična pitanja

1 odgovor 69 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...