Katarina Pofuk u rubrici Kompanije i karijere od
Što Vas je potaknulo da posvetite život stvarnim ženama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Igor Pureta od

Iskreno, nisam baš siguran da razumijem pitanje jer mi nije poznato da je netko posvetio karijeru nepostojećim ženama. Pokušat ću dati svoje viđenje o tome kako žene trebaju posvetiti svoj život sebi jer dok god se one neće posvetiti tome teško je očekivati da će to učiniti netko drugi za njih više od formalnih i lijepih riječi.

Mislim da je samopouzdanje ključno za uspjeh u svim aspektima života, a žene ga mogu stjecati prepoznavanjem vlastitih vrijednosti i talenata. Svaka žena je jedinstvena i ima svoje posebne darove koje treba cijeniti. Pri tome žene trebaju sebi postaviti realne ciljeve. Postizanje malih ciljeva može pomoći u izgradnji samopouzdanja i motivaciji za postizanje većih ciljeva. Također, važno je prihvatiti neuspjeh kao dio procesa učenja, a ne kao krajnji rezultat. Pritom se treba okružiti pozitivnim ljudima i onima koji vas podržavaju i cijene jer oni mogu imati veliki utjecaj na vaše samopouzdanje. Samo samopouzdana žena koja je u mogućnosti imati svoju ekonomsku, emocionalnu, duhovnu i fizičku samostalnost može biti ravnopravan sudionik društva, a bez nje niti jedno društvo ne može napredovati.

dr. sc. Igor Pureta
Interna komunikacija je temelj imuniteta (ramiro.hr)

Mila Validžić od
Nisam ni ja razumjela pitanje. Podržavam ovakav odgovor. Samopouzdanje nam treba!‌
Igor Pureta od
Hvala Mila!
Mi u Ramiru iznimno puno radimo s HR zajednicom u kojoj su, iz raznih razloga, pretežito žene i uvijek radimo na tome da osnažimo njihovu samosvijest i samopouzdranje kako bi se mogle nostiti sa svime što im danjašnje društvo nosi.
https://www.ramiro.hr/razvoj-organizacije
+4 glasa
Ivona Jagatić od
Možda može pomoći ovaj članak:

Žene i točka – karijera u poduzetništvu ne odnosi se samo na posao i ... https://www.zeneimediji.hr/zene-i-tocka-karijera-u-poduzetnistvu-ne-odnosi-se-samo-na-posao-i-zanimanje-vec-i-na-obrazovanje-i-uloge-u-obitelji/

Osoba koja je odlučila posvetiti karijeru stvarnim ženama je možda inspirirana tradicionalnom ulogom žena te ga/ju je potaknulo da posveti svoju karijeru ženama.

U navedenom članku se spominje kako se u tom slučaju ne samo karijera, nego i obrazovanje i obitelj dolaze do izražaja.

Marina Ružić je dala govor o promoviranju žena, koji se može pročitati u članku.

Slična pitanja

1 odgovor 95 👀
4 odgovora 346 👀
2 odgovora 206 👀
1 odgovor 326 👀
2 odgovora 469 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...