Redakcija u rubrici Kozmetika i estetika od Redakcija
Što je zajedničko Rusu spretnih ruku koji živi u New Yorku, višestruko nagrađivanoj Kineskinji i učeniku srednje škole u Omišu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Fatima Kapić od Fatima Kapić

Ceh frizera i kozmeticara Hrvatske obrtnicke komore u saradnji sa Zagrebackim velesajmom od 8. do 10. ožujka 2024. na Zagrebačkom Velesajmu odrzava se dogadjaj Majstori ljepote - Dani frizera i kozmetičara HOK-a koji okuplja vodece hrvatske frizere i kozmeticare. Dogadjaj ce se odrzat u sklopu jubilarnog 25. sajma BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024. U sklopu događanja će se održati Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, Natjecanje frizerskih škola Hrvatske te niz zanimljivih panela.

Atraktivan dio ovog programa je show strucna radionica koju ce vodit Farrukh Shamuratov, međunarodno poznati i priznati frizer, stilist. On je ucio 10 godina i ima 15 godina iskustva u radu. Diplomirao je na sveucilistu u Sankt Petersburgu, na fakultetu kulture i umjetnosti

Na tom dogadjaju ce biti prisutna medicinska kozmeticarka iz Kine Pei Wang , koja je istakla u intervjuu i vaznost sredjoskolskih natjecanja iz oblasti frizerstva i kozmetike

+1 glas
Monika Kiris od Monika Kiris

Zaista neobično pitanje, ali ima vrlo jednostavan odgovor - svi su majstori ljepote i bit će na Dan žena 2024. na Zagrebačkom Velesajmu!

Surađujući sa Zagrebačkim Velesajmom, Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore (HOK) od 8. do 10. ožujka 2024. okuplja vodeće hrvatske frizere i kozmetičare na višednevnom stručnom događanju.

Ovaj zanimljivi događaj odvijat će se pod nazivom "Majstori ljepote - Dani frizera i kozmetičara HOK-a", kao sastavni dio jubilarnog 25. sajma BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024. Ujedno će se održati i Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, Natjecanje frizerskih škola Hrvatske, a zainteresirani će moći poslušati i niz zanimljivih panela.

Najzanimljiviji dio bit će stručna radionica koju će voditi Farrukh Shamuratov, međunarodno poznati i priznati frizer, stilist i vizažist. Po prvi će put u Hrvatskoj pokazati najnovije metode u svijetu frizera i kozmetičara. 

Pei Wang je višestruko nagrađivana stručnjakinja za medicinsku kozmetiku iz Kine, koja će održati iznimno korisnu edukaciju u sklopu događanja.

Sve informacije potrebne za prijavu na natjecanja u okviru „Majstora ljepote“ nalaze se na poveznici.

Slična pitanja

1 odgovor 511 👀
1 odgovor 344 👀
1 odgovor 351 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...