Redakcija u rubrici Djeca i roditeljstvo od Redakcija

Koji češalj protiv uši u kosi je najbolji za uzeti za dijete?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak

Neki od dobrih češljeva protiv ušiju su: 

1. ČEŠALJ ELEKTRIČNI - ROBI COMB PRO PROTIV UŠIJU

Prilikom češljanja ovaj češalj ubija uši kada dođe u kontakt s njima. Njegov napon se lagano podešava te djeca ne osjećaju bol prilikom češljanja. Dolazi po promotivnoj cijeni od 35 eura. Češalj možete pronaći OVDJE

2. Sumifen gusti češalj za uši i gnjide

Ovaj se češalj koristi za iščešljavanje uši i gnjida. Dolazi po promotivnoj cijeni od 2 eura. Njega možete pronaći OVDJE

3. Češalj protiv uši s povećalom

Njega možete naći po promotivnoj cijeni od 9 eura. Potražite ga OVDJE

+2 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris

Uši su nametnici koji unatoč svojoj minijaturnoj veličini mogu uzrokovati značajnu nelagodu, ali protiv njih se uspješno i jednostavno može boriti poznatim češljem za uši - V-Comb, koji je odnedavno dostupan u poboljšanoj bežičnoj verziji! 

V-Comb
V-Comb

Zbog masovne upotrebe kemijskih tretmana, uši su postale otpornije na šampone i insekticide. Danas 98% ušiju ima genske mutacije, a učinkovitost standardnih tretmana znatno je opala. 

Ako se suočite s ušima, hitno djelovanje je ključno. V-Comb češalj pruža učinkovito rješenje bez upotrebe kemikalija, koristeći nježne zupce od nehrđajućeg čelika i snagom usisavanja za uklanjanje ušiju i gnjida. Filter omogućuje odmah vidljive rezultate, a jednostavno se uklanja i baca bez dodatnog nereda. Ovaj uređaj iznimno je jednostavan za korištenje i pruža olakšanje roditeljima u borbi protiv ušiju.

Uspoređujući ga s tradicionalnim tretmanima poput šampona i običnih češljeva za uši, V-Comb je zdraviji za djecu i nježniji prema njihovoj koži. Osim toga, sprječava uši i gnjide da padnu na pod, odjeću ili namještaj, pomažući tako u sprječavanju ponovne zaraze.

Slična pitanja

3 odgovora 440 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...