Marina Drljo Perša u rubrici Odjeća i obuća od
Tehnološki napredak igra ključnu ulogu u transformaciji iskustva kupovine. Uvođenje novih tehnoloških inovacija u modnu industriju mijenja način na koji potrošači doživljavaju i sudjeluju u procesu kupovine.
Znatko od
Prijava je maknuta.‌
Mehmed Handžić Rasta od
al đi ???
al adin ???‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Fatima Kapić od
Oko 30% ispitanika GLAMija je primjetilo korišćenje AI alata u modnim trgovinama. Od tog procenta 31% je izrazilo nelagodu za korištenje AI alata u modnim trgovinama, 28%je bilo zadovoljno preporukama koje pružaju AI alati, 14% je zadovoljno virtualnim isprobavanjem odjeće, 12% je zadovoljno radom AI asistenata koji su vršili pretrage prema opisu koji su dali klijenti, a 10% je zadovoljno s AI korisničkom podrškom.

U Hrvatskoj je malo drugačije. Oko 25% Hrvata je shvatilo potrebu AI u modnim trgovinama. Oko 37% Hrvata se izjasnilo da bi koristilo AI prilikom kupnje, a 30% je izrazilo oduševljenje preporukama koje pružaju AI alati.

Vizualno pretraživanje koristi oko 57% Hrvata a od toga 61% je koristilo vizualno pretraživanje da nađu povoljnije cijene nego u fizičkim radnjama.

Oko 44% ispitanika koristi društvene mreže za pretraživanje mode, a 4%koristi AI asistenta.

Najmanje povjerenja Hrvati pokazuju za korištenje AI alata za dizajniranje odjeće (svega 5%) a za stvaranje AI-generiranih slika modela svega 9%
Fatima Kapić od
Ovo pitanje je jednom već postavljeno točno 26.03 ali je izgleda prijavljeno pa je skriveno ali će se pojavit uskoro jer će Znatko ispravit greške u pitanju ako ih bude bilo. ‌
Znatko od
Drugo pitanje koje spominjete je obrisano jer je bilo previše prijava i na pitanje i na komentare.‌

Slična pitanja

1 odgovor 365 👀
5 odgovora 781 👀
8 odgovora 1.3k 👀
1 odgovor 206 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...