Marko Radić u rubrici Odnosi i veze od
promjena rubrike od Znatko

Kako razgovarati po prvi put sa djevojkom (curom) koja vam se svidi odmah na prvi pogled?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+20 glasa
Alan Kuč od
odabran od Marko Radić
 
Najbolji odgovor

Ako primijetite neku djevojku koja Vam se sviđa najbolji način je pristojno pristupiti i dati mali kompliment. Najbolje bi bilo da se kompliment ne odnosi na njezine fizičke atribute već na nešto poput kose ili parfema. Ako djevojka prihvati kompliment, a to je vidljivo po njezinom ponašanju, onda ju možete pozvati na piće i dalje se upoznati. U slučaju da djevojka ne prihvati kompliment, odnosno da joj je neugodno onda je najbolje odstupiti.

Također je bitno mjesto gdje se odlučite tako pristupiti nekoj djevojci koju bi željeli upoznati. Nije isto nekome prići u tramvaju ili na nekom događaju. Ako djevojka prihvati Vaš poziv potrebno je pronaći zajedničke interese kao glazba ili hobi pritom izbjegavajući kontroverzne teme poput religije ili politike. Ovisno o ishodu vašeg susreta možete planirati daljnje druženje za nekoliko dana. Odlazak na večeru se često smatra kao prvi spoj, a to će djevojka najvjerojatnije znati kada donosi svoju odluku.  Najvažnija stvar kod komunikacije s djevojkom je biti opušten i samopouzdan, čak i ako takvi niste potrudite se u početku se tako prikazati.

Ako dođete do intimnog okruženja poput večere postoji nekoliko psiholoških znakova koji Vam pokazuje da se osoba interesira za Vas. To može biti igranje s kosom ili gledanje u usne, također pokušajte djevojku gledati u oči jer će joj to reći da ste zainteresirani i samouvjereni. Ako prvi spoj prođe dobro na kraju večeri se možete poljubiti, ali to ovisi o situaciji tako da pripazite. Ne treba oko ničega žuriti jer je cilj da se djevojka osjeća ugodno u Vašem društvu.  

+15 glasa
Sandra Vukov od
Jednom sam hodala parkom, bilo je ljeto ali kišno vrijeme i šetala sam psa. Odjednom mi je pristojno prišao dečko kojeg nikad prije nisam vidjela i bio je lijep i lijepo obučen, vidjelo se po njemu da je prolaznik u parku i pitao me da li me može nešto pitati, ja sam rekla da može i htio je moj broj na lijepi način mi je prišao, rekao kompliment i činio se drag ili je bio odličan glumac ali na licu mu se vidjelo da mu je stalo do mog odgovora, imam dečka preko 4 godine tako da sam mu to rekla i izgledalo je na njemu kao da mi ne vjeruje, ispričao se i otišao... ili sam ja sebi više djelovala fejk jer sam znala da će dobiti klasičan ..... .

Toliko je bio pristojan i tolika je to rijetkost da bi dobio moj broj da sam bila slobodna, tko zna. Sjećam se da sam ga pitala dal je to skrivena kamera jer mi je bilo neobično kako se stvorio lijepo obučen odjednaput od nikud u praznom parku ali žalosno mi je bilo što su pristojnost i maniri toliko rijetki da se odmah pomisli na skrivenu kameru i što bi mu vjerojatno zbog takve neobičnosti, par njih moglo isto reći da su u vezi koje vjerojatno neće biti.

Svaka njemu čast za hrabrost i nadam se da će naći pravu jednog dana.
+11 glasa
Ružica Perić od
uređen od Ružica Perić

Ne mogu govoriti u ime svih djevojaka ikada, ali ja osobno volim pristojne, mirne i komunikativne dečke. Čak i ukoliko mi je muškarac prišao prvi, a ne zna kako sa mnom razgovarati, nema nekih tema ili jednostavno cijelo vrijeme kratko odgovara sa 'da' ili 'ne' mislim da tu baš nema puno pomoći. Pokušajte pronaći teme o kojima ćete razgovarati, budite pristojni, uputite joj pokoji smiješak, budite svoji i ono najvažnije budite iskreni. Ne glumite ono što niste jer se gluma ponekad vidi iz aviona i odbojna je, koliko nama ženama, vjerojatno i muškarcima. Mali znakovi pažnje ili neke geste isto su dobar put u ženino srce. Naravno, ne trebate trošiti ogromne svote novca jer to nije poanta znaka pažnje.  

+8 glasa
Matija Kranjčić od
Osobno smatram da bi se razgovor s osobom koja nam se sviđa na prvi pogled trebao odvijati na pristojnoj i prijateljskoj razini. Mislim da je u tom prvom razgovoru bitno ostaviti dobar dojam na osobu koja nam se sviđa, pošto je ta osoba već i prije nas neverbalnim putem odaslala istu tu poruku. Iz tog smo se razloga odlučili na razgovor s istom osobom i mislim da je potrebna velika količina empatije, pozitive, razgovorljivih pitanja i podpitanja i slično kako bi razgovor tekao i vrijeme u ugodnom društvu prolazilo, a informacije o pojedincima se samo razmjenjivale.
+7 glasa
Marija Hojsak od

Valjda sam zaljubljen. I da jesam, ne mogu joj reći. Znam, rekla bi: Ti si svoju šansu imao.

- Đorđe Balašević 

Svi znamo kako postoje brojni uleti kojima dečki vole prilaziti curama kako bi ih zaveli ili ispali "fora". Svaka fora koja se pokuša iskoristiti može biti simpatična, a isto tako može i biti dobar pokretač razgovora. 

Mislim da je najvažnije biti svoj i pristupiti curi na svoj jedinstven način. Svako voli originalnost i svakom je originalnost privlačna te je dobro naći neki svoj način kojim želiš priči djevojci i pridobiti njezinu pažnju. 

Što se tiče razgovora otvarajte teme koje su vama bliske i u kojima se dobro snalazite. Pričajte o sebi, ali i slušajte drugu osobu kada priča te pokušajte shvatiti o čemu voli pričati o čemu joj je ugodno pričati te nastavite razgovor u tom tonu. 

Slična pitanja

4 odgovora 4.0k 👀
9 odgovora 957 👀
3 odgovora 787 👀
1 odgovor 221 👀
6 odgovora 630 👀
6 odgovora 852 👀
3 odgovora 1.9k 👀
5 odgovora 3.0k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...