501 pregleda
Mia Marijanović u rubrici Promet i vozila od Mia Marijanović
promjena rubrike od Znatko
Što Auto Show 2016 čini tako posebnim da ga zovu "onaj pravi"?

Da li će tamo Google ili Volvo predstaviti svoje samovozeće vozilo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+10 glasa
Robert Mali od Robert Mali
odabran od Mia Marijanović
 
Najbolji odgovor

Jasno je to rekla Dina Tomšić, voditeljica podružnice Zagrebački Velesajam, kada je zahvaljivala svima što su došli na predstavljanje Zagreb Auto Showa 2016 - Onaj pravi, te kada je pozdravila i gradonačelnika Bandića i članove organizacijskog odbora sljedećim riječima:

"Zajednički smo intenzivno svim snagama pripremali Zagreb Auto Show 2016 i poslužili se sloganom …onaj pravi. Koji nam je bio visoko postavljena hijerarhija ciljeva i uistinu da bi bio onaj pravi potrudili su se svi, posebice partneri kojima se od srca zahvaljujem. Naša procjena je da ćemo imati oko 120 000 posjetitelja, a najviše bih voljela da smo pogriješili u procjeni i da ona nadmaši ovu plansku količinu."

Ove 2016. godine je zato Zagreb Auto Show izašao iz okvira Zagrebačkog Velesajma i došao u sve kvartove grada Zagreba putem događanja koje je pomogla pripremiti Turistička zajednica Grada Zagreba (TZGZ). Dakle, velik je, značajan za gospodarstvo, značajan za turizam, te je stoga - onaj pravi!

+8 glasa
Marko Radić od Marko Radić

Na nadolazećem Zagreb Auto Showu 2016 posjetitelji će moći pogledati omiljene brendove vozila u premijernim izdanjima, od kojih će mnoga biti prva pokazivanja odmah nakon Salona u Ženevi. S obzirom da se ovakav Auto Show nije održavao baš svake godine, te su mnogi drugi organizatori iskoristili recesiju da organiziraju svoje mini-auto-show-ove nastalo je mnošto malih ili većih sajmova, te je Velesajam čak svake druge godine organizirao expo samo za transportna vozila. No to nije bio "onaj pravi" Auto Show koji svi pamtimo od prije recesije kada su tamo bili najnoviji auti na jednom mjestu te nezaobilazne najbolje domaće hostese.

Na nadolazećem Auto Show sajmu za 2016. godinu dolazi ukupno 440 izlagača iz 33 zemlje te će izlagati na 70.000 m2 što će biti omogućeno kroz 14 velesajamskih paviljona ali i otvorenog prostora. Očekuje na i oko 70 noviteta!

+5 glasa
Kuzma Topić od Kuzma Topić
To je samo reklama Auto Show-a prakticki na naš auto show ne dolazi nikakvo znacajni predstavljanje, i nas auto show vise sluzi za reklamu na nasem trzistu nego za predstavljanje zadnjeg krika tehnologije.

A onaj pravi ti je reklamni slogan s kojim probaje se dovuc sta veci broj posjetitelja, jer bez njih nema ni buvljaka - jer na to se prakticki svodi auto show. Prodaju novih vozila onima koji si to mogu priustit.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Mihael Fernežir 30.09.2020. pitanje u rubrici Promet i vozila od Mihael Fernežir
1 odgovor
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...