271 pregleda
Kuzma Topić u rubrici Razno od Kuzma Topić
promjena rubrike od Znatko
Kako postici da na znatku se selektira vise odgovara kao odabrani odgovor? Unatoc velikom broju kvalitetnih odgovora na pitanja premalo ih ima selektiran odgovor (i sa puno oznaka da je dobar odgovor) -mozda ako se na odgovor ne d argument sta jos fali u pitanju da nakon nekog vremena postavljac pitanja dobije negatine bodove (bar 5 s obzirom da je 4 boda nagrada za postavljeno pitanje)?

Namjer mi je samo pomoci prvednijem ocjenjivanju i sprjecavanju gomilanja pitanja bez potrebe za odgovorom radi skupljanja bodova
Kuzma Topić od Kuzma Topić
Gledajuci neka pitanja ovih dana mislin da bi se na ista moglo dodat i mogucnost da autor da odgovor (bez da ga se boduje) jer neka pitanja prije sam autor nade odgovor nego ostali clanovi, te ga na taj nacin moze zatvorit (ka da ima zadovoljavajuci odgovor)- da manje pitanja visi, a i podjelit to znanje sa drugima ako nekome zatreba.
Goran Dren od Goran Dren
a što kažeš na to da počneš sam odabirati odgovore na sva svoja pitanja? ;)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Znatko od Znatko
uređen od Znatko

Trenutnim pregledom možemo utvrditi da je od 2013. do ove 2021. godine na 6.414 pitanja odabrano 4.535 najboljih odgovora. Ne zvuči baš da ogroman broj pitanja nema odabran najbolji odgovora. Odnosno, to je statistički visokih 71%.

Najbolji odgovor je odgovor koji postavljač pitanja odabere kao najbolji. Uz taj odabir svakako bi trebao tom odgovoru dati i +1 glas iako taj glas realno može dati i nekom drugome iz nekog njemu znanog razloga. Neobično je da neki postavljači pitanja odaberi kao najbolji odgovor koji nema niti jedan glas (nula!).

Postavljač pitanja ima tu dodatnu mogućnost odabira najboljeg pitanja, no nekada se ta mogućnost zbog dobivanja bodova zloupotrebljava. Smiješno je vidjeti da se najbolji odgovor odabire od postavljača pitanja na koje postoji samo jedan jedini odgovor. Naime... Odabir najboljeg odgovora na neko pitanje ima smisla ako je postavljač dobio i pročitao barem dva, ali bolje četiri ili pet odgovora. Odabrati odgovor na pitanje koje ima samo jedan odgovor, ma koliko se on činio dobrim je u najmanju ruku smiješno, pa onda sumnjivo.

Nekada je odabirom najboljeg odgovora postavljač pitanja "zatvorio" daljnje odgovaranje, no kako su se u međuvremenu pojavili korisnici koji bi znali dati još bolje odgovore, tu opciju "zatvaranja" daljnjeg odgovaranja odabirom najboljeg odgovora smo isključili do daljnjega.

Slična pitanja

1 odgovor
Kuzma Topić 29.09.2016. pitanje u rubrici Razno od Kuzma Topić
2 odgovora
2 odgovora
4 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

18.9k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...