Ivan Gačić u rubrici Stanovanje od Ivan Gačić
promjena rubrike od Znatko
Na koji način mogu promijeniti opskrbljivača električnom energijom u Hrvatskoj?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Mario Daka od Mario Daka
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor

Postupak promjene opskrbljivača električnom energijom brz je i jednostavan. Pripremiš svoj zadnji obračun potrošnje električne energije i ispuniš internetski obrazac koji se pod nazivom „Promjena opskrbljivača“ na ovom linku. Prilikom ispunjavanja internetskog obrasca uz tvoje osobne podatke biti će ti potrebni i podaci o obračunskom mjernom mjestu i kontakt podaci. 

Na tvoju adresu za nekoliko dana stići će dva primjerka ugovora o opskrbi električnom energijom. Svakako ti savjetujem da primljenu dokumentaciju pažljivo pročitaš te pregledaš točnost podataka. Dokumentacija sadrži i omotnicu s plaćenim odgovorom u kojoj je potrebno poslati dva potpisana primjerka ugovora na adresu alternativnog ponuditelja električne energije.
 
Ukoliko potpisane ugovore novi operater zaprimi do 10. u mjesecu, očekivana isporuka električne energije od novog isporučitelja električne energije počinje sljedeći prvi dan u mjesecu pod uvjetom da u procesu promjene opskrbljivača nemaš nekih prepreka (npr. neplaćeni prethodni računi).

Slična pitanja

1 odgovor 483 👀
1 odgovor 328 👀
2 odgovora 3.1k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...