376 pregleda
Marinko Zadro u rubrici Obrazovanje od Marinko Zadro
promjena rubrike od Znatko
Živim u Dugom Selu i zanima me gdje se u blizini može otići školovati za internet marketing? Zanima me sve od toga i htio bi se usavršiti u karijeri te dobiti i diplomu nakon završenog školovanja. I da, koliko traje i koliko košta školovanje za internet marketing?
* povezano sa odgovorom na pitanje: Što je to internet marketing?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Tima od Tima
odabran od Marinko Zadro
 
Najbolji odgovor
Web Marketing Akademija je mjesto gdje ćete naučiti sve o web marketingu. Traje 100 školskih sati i kroz 10 predmeta se obrađuje kompletno gradivo vezano uz internet marketing. Dakle, školovanje traje 2 mjeseca, dva puta tjedno. Po završetku dobiva se certifikat 'Specijalista za web marketing' i spremni ste za posao :)

Za fizičke osobe je cijena 7900 kuna (PDV uključen), a za pravne 7900 + PDV. Moguće je plaćanje u ratama.

Stignete upisati ovu generaciju koja je završila s prvim predmetom. Drugi se održava 27. i 28.1., sljedeći ponedjeljak i utorak, oba dana od 17 do 21h. Predavanja su ponedjeljkom i utorkom, oba dana od 17 do 21h.

Prvi predmet koji ste preskočili (Osnove web marketinga) možete odslušati odmah u sljedećoj generaciji koja počinje po završetku ove. Drugi predmet je Web marketing.

Slična pitanja

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...