Mnogi sakriveni odgovori su sada vraćeni nakon ovog problema.
482 pregleda
Maja Kos u rubrici Posao od Maja Kos (6.8k bodova)
promjena rubrike od Znatko

Gdje se može naći adresa i javiti za hostesiranje putem interneta? Htjela bih s frendicom raditi posao hostese po Hrvatskoj. Znate li neku provjerenu agenciju za hostesiranje? Hvala.

* povezano sa odgovorom na pitanje: Gdje se hostesa treba prijaviti za posao?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Magdalena od Magdalena (4.9k bodova)

Vrlo se često poslovi hostesiranja oglašavaju putem Facebook-a, u raznim grupama koje su javne (npr. Tražim - Nudim Posao - HRVATSKA) ili privatne (npr. Tražim/nudim studentski posao). U slučaju da želite postati članom privatne grupe tog tipa, trebate poslati zahtjev za članstvom te ponekad odgovoriti na par pitanja,ako su admini grupe tako odlučili. Nakon što se Vaš zahtjev odobri, postaju Vam dostupne mogućnosti kao i u javnim grupama (objavljivanja, komentiranja i sl.). U slučaju da niste korisnik Facebook-a ili iz nekog drugog razloga ne želite tražiti posao tim putem, oglasi za hostesiranje mogu se naći i po raznim web stranicama s aktualnim ponudama poslova. Najčešće su to portali poput Studentski.hr ili oglasnici poput Oglasnik.hr

Iako su velikoj većini gore spomenutih grupa na Facebook-u, ali i sve više poslodavaca koji se oglašavaju na drugim web stranicama, ciljna skupina studenti, nije nužno da će se samo studenti zapošljavati. Poslodavci se najprije okreću zapošljavanju studenata jer su uvjeti rada koje njima treba osigurati znatno drugačiji od drugih radno sposobnih osoba. Primjerice, razlike su vidljive u iznosima plaća, ulasku datog posla u radni staž i sl. Isto tako, studentski poslovi ugovaraju se i provode preko posredničkih studentskih centara koji osiguravaju i poslodavca i zaposlenika u većoj mjeri. Dakle, ovisi o individualnom poslodavcu hoće li primiti i osobu koja nije aktivni student, jesu li mu uvjeti njegova ili njezina zaposlenja manje važni od kvalifikacija, iskustva i dr. 

 

+8 glasa
Josip Bilić od Josip Bilić (170 bodova)

 missyprime.com  namjenjen za traženje poslovnih angažmana za  hostese, promotore, modele, influecere, statiste.

USLUGE ZA KANDIDATE

Besplatna objava tvog profila

Potpuno besplatno možeš  objaviti svoj profil na portalu, a  dobivaš vidljivost  potencijalnim poslodavcima, koji ti mogu poslati ponudu za posao direktno bez posrednika, putem komunikacijskih kanala koje predložiš. Imaš i mogućnost sakriti  kontakt podatke i primati na email upite posredstvom  kontakt formulara na profilu.

S druge strane ako se prijavljuješ za  posao to je jednostavno, jer  jednom popuniš podacima profil.  Nemaš razloga čekati

Registracija kandidata

Redovite obavijesti o poslovnim ponudama

Možeš  pratiti objave za otvorene poslove od strane raznih poslodavaca, te se prijaviti i komunicirati direktno bez posrednika. Redovito ti šaljemo emailom obavijest o novim poslovima.

Vidi poslove

Ukoliko ste zainteresiranih  možete se samostalno poslužiti na website-u ili se javiti meni za dodatna pitanja ili potrebne upute. 

Marina Polić od Marina Polić (1.7k bodova)
hvala na info :)

Slična pitanja

3 odgovora
Robert Mali 08.06.2014. pitanje u rubrici Posao od Robert Mali (4.8k bodova)
1 odgovor
Marko Radić 30.03.2016. pitanje u rubrici Posao od Marko Radić (7.1k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Robert Mali 13.04.2016. pitanje u rubrici Posao od Robert Mali (4.8k bodova)
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.2k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...