613 pregleda
Maja Kos u rubrici Posao od Maja Kos
promjena rubrike od Znatko

Gdje se može naći adresa i javiti za hostesiranje putem interneta? Htjela bih s frendicom raditi posao hostese po Hrvatskoj. Znate li neku provjerenu agenciju za hostesiranje? Hvala.

* povezano sa odgovorom na pitanje: Gdje se hostesa treba prijaviti za posao?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Magdalena od Magdalena

Vrlo se često poslovi hostesiranja oglašavaju putem Facebook-a, u raznim grupama koje su javne (npr. Tražim - Nudim Posao - HRVATSKA) ili privatne (npr. Tražim/nudim studentski posao). U slučaju da želite postati članom privatne grupe tog tipa, trebate poslati zahtjev za članstvom te ponekad odgovoriti na par pitanja,ako su admini grupe tako odlučili. Nakon što se Vaš zahtjev odobri, postaju Vam dostupne mogućnosti kao i u javnim grupama (objavljivanja, komentiranja i sl.). U slučaju da niste korisnik Facebook-a ili iz nekog drugog razloga ne želite tražiti posao tim putem, oglasi za hostesiranje mogu se naći i po raznim web stranicama s aktualnim ponudama poslova. Najčešće su to portali poput Studentski.hr ili oglasnici poput Oglasnik.hr

Iako su velikoj većini gore spomenutih grupa na Facebook-u, ali i sve više poslodavaca koji se oglašavaju na drugim web stranicama, ciljna skupina studenti, nije nužno da će se samo studenti zapošljavati. Poslodavci se najprije okreću zapošljavanju studenata jer su uvjeti rada koje njima treba osigurati znatno drugačiji od drugih radno sposobnih osoba. Primjerice, razlike su vidljive u iznosima plaća, ulasku datog posla u radni staž i sl. Isto tako, studentski poslovi ugovaraju se i provode preko posredničkih studentskih centara koji osiguravaju i poslodavca i zaposlenika u većoj mjeri. Dakle, ovisi o individualnom poslodavcu hoće li primiti i osobu koja nije aktivni student, jesu li mu uvjeti njegova ili njezina zaposlenja manje važni od kvalifikacija, iskustva i dr. 

 

+8 glasa
Josip Bilić od Josip Bilić

 missyprime.com  namjenjen za traženje poslovnih angažmana za  hostese, promotore, modele, influecere, statiste.

USLUGE ZA KANDIDATE

Besplatna objava tvog profila

Potpuno besplatno možeš  objaviti svoj profil na portalu, a  dobivaš vidljivost  potencijalnim poslodavcima, koji ti mogu poslati ponudu za posao direktno bez posrednika, putem komunikacijskih kanala koje predložiš. Imaš i mogućnost sakriti  kontakt podatke i primati na email upite posredstvom  kontakt formulara na profilu.

S druge strane ako se prijavljuješ za  posao to je jednostavno, jer  jednom popuniš podacima profil.  Nemaš razloga čekati

Registracija kandidata

Redovite obavijesti o poslovnim ponudama

Možeš  pratiti objave za otvorene poslove od strane raznih poslodavaca, te se prijaviti i komunicirati direktno bez posrednika. Redovito ti šaljemo emailom obavijest o novim poslovima.

Vidi poslove

Ukoliko ste zainteresiranih  možete se samostalno poslužiti na website-u ili se javiti meni za dodatna pitanja ili potrebne upute. 

Marina Polić od Marina Polić
hvala na info :)

Slična pitanja

3 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

5.9k komentara

1.5k korisnika

...