401 pregleda
Maja Kos u rubrici Posao od Maja Kos [Ekstraktivan] (6.6k bodova)
promjena rubrike od Znatko

Gdje se može naći adresa i javiti za hostesiranje putem interneta? Htjela bih s frendicom raditi posao hostese po Hrvatskoj. Znate li neku provjerenu agenciju za hostesiranje? Hvala.

* povezano sa odgovorom na pitanje: Gdje se hostesa treba prijaviti za posao?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Magdalena od Magdalena [Superaktivan] (4.8k bodova)

Vrlo se često poslovi hostesiranja oglašavaju putem Facebook-a, u raznim grupama koje su javne (npr. Tražim - Nudim Posao - HRVATSKA) ili privatne (npr. Tražim/nudim studentski posao). U slučaju da želite postati članom privatne grupe tog tipa, trebate poslati zahtjev za članstvom te ponekad odgovoriti na par pitanja,ako su admini grupe tako odlučili. Nakon što se Vaš zahtjev odobri, postaju Vam dostupne mogućnosti kao i u javnim grupama (objavljivanja, komentiranja i sl.). U slučaju da niste korisnik Facebook-a ili iz nekog drugog razloga ne želite tražiti posao tim putem, oglasi za hostesiranje mogu se naći i po raznim web stranicama s aktualnim ponudama poslova. Najčešće su to portali poput Studentski.hr ili oglasnici poput Oglasnik.hr

Iako su velikoj većini gore spomenutih grupa na Facebook-u, ali i sve više poslodavaca koji se oglašavaju na drugim web stranicama, ciljna skupina studenti, nije nužno da će se samo studenti zapošljavati. Poslodavci se najprije okreću zapošljavanju studenata jer su uvjeti rada koje njima treba osigurati znatno drugačiji od drugih radno sposobnih osoba. Primjerice, razlike su vidljive u iznosima plaća, ulasku datog posla u radni staž i sl. Isto tako, studentski poslovi ugovaraju se i provode preko posredničkih studentskih centara koji osiguravaju i poslodavca i zaposlenika u većoj mjeri. Dakle, ovisi o individualnom poslodavcu hoće li primiti i osobu koja nije aktivni student, jesu li mu uvjeti njegova ili njezina zaposlenja manje važni od kvalifikacija, iskustva i dr. 

 

Slična pitanja

2 odgovora 4.7k pregleda
1 odgovor 519 pregleda
1 odgovor 1.1k pregleda
1 odgovor 326 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...