17.4k pregleda
Ivan Gačić u rubrici Odnosi i veze od Ivan Gačić
promjena rubrike od Znatko
Koji su po Vama najbolji Tinder uleti?

Kako upoznati curu na Tinderu?

_

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Marko Radić od Marko Radić

Iako su cure u već nekoliko navrata rekle da su im one-liner uleti na društvenim mrežama kao što je Badoo ili Tinder bezveze, preporučam ti da budeš originalniji od dosadnog i monotonog uleta "bok, kako si" ili "bok, što radiš". Iako, ako imaš super profil (slike manekena, prihvatljive godine i **** about me tekst) čak i najgluplji uleti prolaze bez po frke i cure ti se javljaju. Večina djevojaka je površna na prvu (kod uleta). Ili plašljiva. Uglavnom glupo je da je većina površna ali jednostavno je takav prosjek. Naravno da nisu sve takve. Samo je pitanje koje ti tražiš. Mislim da je slično i obrnuto, ali nisam istraživao. :)

Svejedno, ako želiš imati originalni ulet, preporučam ti da parafraziraš neki od postojećih one-linera kako bi bio upečatljiv, smiješan i skrenuo pozornost djevojke na sebe. Iako će na kraju tvoj izgled biti presudniji u velikoj većini slučajeva, ali naravno da ne uvijek. Evo nekih mojih primjera parafraziranih one-liner uleta:

  1. Nikad nemoj komentirati nekoga ako nisi prohodao barem kilometar u njegovim/njezinim cipelama. Zato da bi ti rekao da mi se sviđaš, možeš li mi nakratko posuditi svoje cipele?
  2. Da li i ti ne voliš kad ti netko uleti ovdje na Tinderu s glupim uletima kao i ja? Ako da, već imamo nešto zajedničko.
  3. Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili želiš da ti dam par savjeta kako urediti tvoj profil?
  4. Osim što si pručavala moj profil, što još radiš u životu?
Probaj pa javi rezultate :)))

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
3 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...