213 pregleda
Tomislav Gatara u rubrici Odnosi i veze od Tomislav Gatara [Superaktivan] (3.3k bodova)
Zanima što kažete na ovo pitanje... Da Vas nešto u Vama ima što Vas usrećuje, ali da to ne usrećuje druge ljude? Da vidimo tko će biti otvoren prema ovom pitanju ovdje.
* povezano sa odgovorom na pitanje: Što vas čini sretnim?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+9 glasa
Buket Buketić od Buket Buketić [Superaktivan] (5.0k bodova)
odabran od Tomislav Gatara
 
Najbolji odgovor

Hmm ovisno u kojoj fazi sam; djevojčica, tinejdžerica i danas djevojka.

Sjećam se dok sam bila djevojčica, usrećivalo me da budem što više sama i nisam se trudila biti socijalna, dok je s druge strane moju obitelj to zabrinjavalo.

Kad sam došla u fazu tinejdžerice, tada me zaokupirala faza aktivnog treniranja, istraživanje i pronalazaka u tom sportskom duhu/svijetu. Dok s druge strane je opet to moju obitelj zabrinjavalo jer ne smatraju da je sportašica/sportaš kvalitetno zanimanje, te su mislili da će me trening odvući od srednje škole i fakulteta. Tek kad sam im dokazala da je izvedivo sve balansirati, tada su postajali zadovoljniji.

U trenutnoj fazi, djevojka/mlada žena, uveseljavaju me izlasci ili kada si bookiram raspored da me jedva i ima doma (ali i dalje to ne ide na uštrb vremena koje podarim familiji, dečku, sebi), jednostavno me usrećuje to kada si popunim raspored, danas moju obitelj i dečka takve stvari živciraju i ne uveseljavaju jer žele više vremena da provedem s njima.


Svaka faza donosi svoje čari, čini mi se (:

+7 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić [Megaktivan] (12.6k bodova)
Vjerojatno postoje ljudi koji će suosjećati sa mnom, ali moju okolinu uglavnom ne usrećuje to što volim više provoditi vrijeme sama sa sobom nego u društvu! Svoje slobodno vrijeme uglavnom provodim čitajući, za što mi je potreban mir i tišina. Na kave i u izlaske se rijetko kada dam nagovoriti pa se moji prijatelji često i uvrijede, ali ponekad jednostavno nisam raspoložena i nema te sile koja bi me mogla natjerati da napustim svoju kuću! Naravno, pokušavam se natjerati da provodim kvalitetno vrijeme sa svima koji su mi važni u životu, no ponekad jednostavno budem malo 'sebična' pa gledam svoje potrebe naspram tuđih.
+6 glasa
Mihaela od Mihaela [Superaktivan] (1.2k bodova)
misliš u smislu da me usrećuje nešto što škodi drugima ili nešto što mene veseli a drugi to smatraju čistim trošenjem vremena?

nisam baš shvatila pitanje. ako je nešto što me usrećuje, a škodi drugima- takva stvar ne postoji. ne može me veseliti nešto što može povrijediti ili uvrijediti drugog.

ako je ovo drugo- e tu ima puno stvari haha. vesele me neke stvari koje drugima stvaraju puno upitnika iznad glave. :D
+3 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić [Megaktivan] (15.4k bodova)
Nešto što me čini sretnima a da to druge ne usrećuje je rutina koju imam, ali također i izvršavanje određenih zadataka i poslova. Kada sam bez posla osjećam se beskorisno, ne vidim poantu u besmislenom scrollanju po društveni mrežama. Uvijek si nađem neki posao za napraviti, bilo vezano uz studij koji studiram ili kućanske poslove. Ne želim reći da ne volim uživati i biti opušten. Moje mišljenje je da je najljepše uživanje i opuštanje nakon nekog dobro obavljenog posla :).

Slična pitanja

8 odgovora 421 pregleda
6 odgovora 475 pregleda
7 odgovora 329 pregleda
10 odgovora 457 pregleda
3 odgovora 118 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...