249 pregleda
Ivana Basar u rubrici Odnosi i veze od Ivana Basar
Zanimaju me najgora ili najčudnija iskustva koja ste ikada imali na dejtu s nekim. Posebno me zanimaju iskustva dejtova ako je upoznavanje išlo preko Tindera ili sličnih aplikacija :D

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
uređen od Nikolina Šrajbek
Nisam korisnik Tindera i sličnih dejting aplikacija, ali prenosim iskustvo bliske prijateljice koje je nasmijalo cijelo naše društvo.

Prijateljica je dogovorila dejt u kafiću s dečkom kojega je našla na Badoou. Dopisivali su se kratko vrijeme, možda svega nekoliko dana, ali dečko je djelovao kao pristojan i fin, sasvim normalan. Nakon druženja u kafiću, koje je proteklo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, prijateljica je pitala dečka da prošetaju kvartom. Dečko je odmah pristao, ali je rekao da bi prvo mogli svratiti kod njega u stan da on može uzeti jaknu s obzirom da je vani zahladilo. Budući da je stan bio u istom kvartu kao i kafić, prošetali su zajedno do njegove zgrade. Kod ulaza u zgradu, dečko je pitao prijateljicu da uđe s njim da ne ostane vani na hladnoći. Pristala je pa su se zajedno popeli do njegovog stana. Unutra je dečko prijateljicu ponudio kavom te joj je rekao da se slobodno raskomoti dok on ne pripremi piće. Otišao je po jaknu, ali kad se vratio, rekao je prijateljici da skine cipele i da će joj izmasirati noge s obzirom da su hodali pješice. Nakon masaže nogu, rekao je prijateljici da se sada može vratiti istim putem kojim je i došla do stana.
Ivan Gačić od Ivan Gačić
ohohoh! koji hladan tuš na kraju!
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
Besplatna masaža nogu :')

Slična pitanja

4 odgovora
2 odgovora
1 odgovor
8 odgovora
Lovro Gustić 26.11.2020. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Lovro Gustić
2 odgovora
2 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...