Karla Jurišić u rubrici Posao od Karla Jurišić
promjena rubrike od Znatko
Koja je najbolja marketinška agencija ili firma u Zagrebu gdje primaju studente s 4. ili 5. godine fakulteta, bez radnog iskustva  no uz mogućnost stalnog radnog vremena, 40h tjedno?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Paula Šolc od Paula Šolc
Mislim da je najbolje prijavljivati se na poslovi poput Mediatoolkit, Nanobit ili Gideon brothers naprimjer. Firme koje su u usponu i koje su uvijek zainteresirane primiti mlade ljude sa drugačijim pogledima na svijet i poslovanje, nevezano za iskustvo. Bitno je uvijek pokazati da imaš stvarno volju i želju raditi iako se možda radi i o poslu koji ne znaš ili nisi nikad radila. Danas jako cijene to što imaš vremena raditi puno radno vrijeme, i svi traže nekoga tko se može maksimalno posvetiti vremenski poslu. Također dosta njih već u oglasu iznosi da žele nekog tko je minimalno već završio jednu godinu fakulteta ili da je zadnja godina, budući da su studenti tada stari i zreliji, a i dostupniji i imaju više znanja. Ima super platformi za pronalaženje poslova poput platforme DING, di možeš napraviti svoj profil i unjeti podatke te slati prijave. A svi poslovi su stvarno kvalitetni i dobro plaćeni. Super je što tamo imaš direktan kontakt s poslodavcem i prijava se odvija tako da unutar chata odgovoriš na par automatiziranih pitanja i pošalješ tu prijavu, a oni nakon toga analiziraju tvoj profil i podatke na njemu. Također je fora što može kao na društvenoj mreši objaviti objavu sa nekom slikom, videom ili linkom, i tako podjeliti sav dodatni materijal i znanja koja imaš. Također probaj slati otvorene molbe, svi cijene kada se dodatno potrudiš i napišeš nešto više o sebi i zainteresiraš se čak i kada nema već objavljenog oglasa.
Nino Marić od Nino Marić
Ej Paula... Mislim da ti je Mediatoolkit samo alat za agencije, a ostale dvije tvrtke uopće nisu marketinške agencije. :( Ali provjeri još da ne ispadne da sam ti krivo rekao.

Slična pitanja

3 odgovora 773 👀
3 odgovora 548 👀
1 odgovor 1.3k 👀
Ivan Gačić 04.11.2020. pitanje u rubrici Posao od Ivan Gačić
3 odgovora 1.3k 👀
1 odgovor 466 👀
Marin Duganđija 22.05.2022. pitanje u rubrici Posao od Marin Duganđija
2 odgovora 344 👀
2 odgovora 791 👀
Nino Marić 21.12.2021. pitanje u rubrici Mediji od Nino Marić
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...