436 pregleda
Ivana Basar u rubrici Odnosi i veze od Ivana Basar
Ako vas je partner ikada varao - kako ste saznali da vas partner vara i koja je bila vaša početna reakcija? Kako ste se osjećali u tom trenutku i kako ste se s vremenom pomirili s tim da vas je partner prevario?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+12 glasa
Mihael Ćosić od Mihael Ćosić
Prije par godina sam bio u vezi koja nije dugo trajala upravo zbog tog problema. Prvo su mi se obratili prijatelji jer su čuli priče da kada mene nema da se ona zabavlja sa više različitih muških osoba. Mislio sam da su joj to prijatelji koje mi je često spominjala, stoga nisam bio zabrinut jer sam mislio da mi govori istinu te su joj oni samo prijatelji. Nakon par dana sam i sam svjedočio njezinom druženju sa tzv. "prijateljima" te sam ih odlučio pozdraviti. Dok sam išao prema njima počeli su se ljubiti te sam ostao na distanci i promatrao par trenutaka jer sam ostao u kratkom šoku. Kada sam shvatio da su priče istinite bio sam ljut i ogorčen. Okrenuo sam se i otišao te sam ostatak dana razmišljao kako bi mogao na "zabavan" način prekinuti vezu. Trebalo mi je malo vremena i odlučio sam to napraviti porukom no nisam se još dosjetio kakav bi sadržaj te poruke mogao biti. Odlučio sam ju uhvatiti na djelu i to zabilježiti fotografijom koju ću joj poslati u poruci da smo "mi" svršena tema. Prošlo je par dana i ja sam izmišljao razne izgovore zašto se ne mogu vidjeti sa njom da stvar ne bude očita. Znao sam da izlazi često u kafić koji joj je bio blizu stana pa sam odlučio provesti većinu dana u njemu da vidim hoće li ona doći sa nekim od svojih prijatelja. Nakon 2 i pol sata čekanja je napokon došla, nije trebalo dugo da se počnu ljubiti što sam ja naravno fotografirao. Zatim sam joj poslao poruku u kojoj sam napisao samo "lol" (laughing out loud - smijati se na glas) i poslao tu sliku. Nedugo nakon toga je pogledala u mobitel i vidjela poruku, okrenula se i došla do mene te je rekla da nije kako se čini na što sam se ja samo nasmiješio i rekao da je uredu. Prije nego što sam izašao iz kafića sam otišao do dečka sa kojim je bila u društvu i rekao mu da će se baš usrećiti ako bude bio sa njom na što se on samo ustao i izašao iz kafića zajedno sa mnom. Od toga dana nisam više stupio u kontakt sa njom.

 .
+8 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Ne mogu reći da me partner nije nikada prevario jer ne mogu garantirati 100% ne držim im kameru nad glavom i svako tko nas želi prevariti, prevarit će nas ali nemam tih saznanja.

 

Imam saznanja da sam u dugim vezama, znala pronaći poruke s drugima, koketiranja, nigdje poruke/dokaza da su se vidjeli uživo. To sve boli, ja sam tip osobe koji neće plakati za ljudima koji me ne poštuju ali znala sam im u to vrijeme zakomplicirati život, ne pitajte kako, nisam smjela to raditi i ne bi to više ponovila, danas samo bi se maknula i krenula dalje.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...