Ivana Basar u rubrici Razno od
Jeste li ikada dobili iznimno bizaran ili smiješan poklon - što vam je poklonjeno, kojim povodom ste dobili poklon i od koga?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+10 glasa
Ivan Pametnjaković od

U srednjoj školi sam od jedne prijateljice za rođendan dobila pajser. Mislim da smo imali neku internu foru o pajseru u to vrijeme, iako se više ne sjećam koja je bila, ali da, stvarno se nisam nadala pajseru za rođendan.

Taj pajser i dan danas još uvijek imam i držim ga autu za slučaj da ću ikad trebati razbiti prozor tako da je to zapravo bio vrlo koristan poklon, iako nam je tad bio samo smiješan!

+10 glasa
Nikolina Šrajbek od
Srećom pa su svi pokloni koje dobijem korisni i smisleni, no nedavno sam bila na 18. rođendanu svog prijatelja koji je dobio bizaran poklon.

Naime, njegova ekipa iz škole nije znala što bi mu poklonila pa su se dosjetili jedne poprilično čudne ideje. Odlučili su otići u šumu, otpiliti drvo, a panj koji ostane pokloniti slavljeniku. Borili su se s panjem neko vrijeme, teško su ga donijeli iz šume, a još teže na proslavu rođendana.

Slavljenik nije znao kako reagirati kad je vidio poklon, a nije ni shvaćao poantu istog. Ostali su gosti gledali u čudu i divili se ekipi na uspješnom donošenju panja, i to pod utjecajem alkohola.

Nevjerojatno je koliko ljudski um može biti kreativan i domišljat.
+9 glasa
Mihaela Blažeka od

Znam za jedan slučaj gdje je jedna cura dobila cjedilicu za citruse iako svi znaju da je ona alergična na citruse. I to nije bila neka obična cjedilica nego neka električna koja se sama okreće. Bilo je urnebesno gledati njenu reakciju pošto se ipak trudila pokazati sreću i zahvalnost osobi koja joj je to poklonila. Ne znam je li ta osoba ikada shvatila što je napravila. Svakako je dobar primjer svima nama da, ako nismo sigurni, ne poklanjamo takve stvari. Kasnije nam je rekla da je cjedilicu dala mami. U svakom zlu - neko dobro.

+8 glasa
Sandra Vukov od
Najčudniji poklon koji sam ikada dobila je harmonika jer nisam znala što ću s njom. Ne sviram harmoniku, niti je ikada planiram svirati, niti mi se sviđa općenito taj instrument. Harmonika je bila prava i skupa, to mi je bila najveća enigma zašto sam to dobila od svojeg roditelja, zašto bi netko potrošio toliko novca na takvu stvar koju ja ne želim. Na kraju mi je rečeno zato što sam tamnoputa- kao ciganica pa mi je kupio harmoniku. Dala sam je nekome kome je bila potrebna, ne možeš vjerovati šta sve mojim roditeljima može pasti na pamet.

Slična pitanja

12 odgovora 1.3k 👀
3 odgovora 421 👀
2 odgovora 363 👀
1 odgovor 217 👀
5 odgovora 5.7k 👀
4 odgovora 411 👀
3 odgovora 652 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...