Ivana Basar u rubrici Kozmetika i estetika od Ivana Basar
promjena rubrike od Znatko
Kakav je bio doživljaj vašeg prvog tetoviranja - koliko ste imali godina, što ste si istetovirali i kako ste se osjećali? Žalite li danas zbog tetoviranja?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Lara Tić od Lara Tić
Prvu tetovažu napravila sam sa 21 godinom (čekala sam par godina da vidim hoću li i dalje biti za tu ideju).

Istetovirala sam si malenoga guštera koji mi predstavlja važnost prijateljstva, a ideju sam dobila kada smo moja najbolja prijateljica i ja imale jako intenzivne svađe a pomirile smo se kada smo ugledale guštera i počele se smijati. Par mjeseci nakon sam na njega nadodala cvijeće za koje se inače smatra da pruža zaštitu od bolesti i "zlih duhova".

Gušterić je malen i nije bolilo, ali cvijeće je dosta veće i bol je nakon 4 sata postala neizdrživa. Nažalost, otkrila sam da moj prag tolerancije na bol nije baš toliko visok. Međutim, dosada još nisam požalila. Tetovaža je na mjestu gdje je prekrivena cijelo vrijeme, stoga svaki put kada ju pogledam pri presvlačenju se razveselim i bude mi drago što ju imam, jer mi je jako lijepa. Odabrala sam sama boje, dizajn i poziciju stoga ništa vezano uz nju nije negativno. Čak i sama ta bol mi je bila dokaz da mogu izdržati više nego što sam mislila, zato jer sam odlučila dovršiti ju u jednom terminu i to sam i uspjela. Stvarno je vrlo bitno koji je motiv i mora biti nešto što je vama stvarno prekrasno, i što u vama izaziva neki pozitivan osjećaj, kako bi smanjili šanse za kasnijim žaljenjem.
+5 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
Prvi sam put išla na tetovažu sa samo 16 godina, a to je minimalna starosna dob za tetoviranje.

Tetovaža je znak sestrinske ljubavi i povezanosti. Sestra i ja smo tetovažu radile istovremeno, samo na suprotnim nogama.

Budući da sam jako škakljiva, igla mi je na nekim mjestima smetala, ali nije ni u kojem trenutku izazivala bol (zbog mjesta tetoviranja, ali i visokog praga boli).

Ne žalim zbog tetoviranja jer sam promišljeno i s dubokim značenjem išla u taj proces, a tetovaža će me zauvijek podsjećati na moj najveći oslonac u životu.

Slična pitanja

2 odgovora 273 👀
3 odgovora 455 👀
2 odgovora 464 👀
3 odgovora 357 👀
4 odgovora 503 👀
Ivana Basar 14.09.2020. pitanje u rubrici Posao od Ivana Basar
1 odgovor 756 👀
Ivana Basar 14.09.2020. pitanje u rubrici Razno od Ivana Basar
2 odgovora 476 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...