560 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Internet od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
Tražim preporuke web stranica za naručivanje nakita za djevojku, a da nisu Argentum, Zaks i slične.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.1k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Naručivala sam nakit s nekoliko različitih web shopova, a svaki od njih oduševio me nekim drugim komadom nakita.

Kragrlicu preporučam zbog toga što se radi o brendu koji zagovara sporu modu i eko održivost na način da se od prirodnih i razgradivih materijala procesom ručne izrade stvaraju originalni i bezvremenski komadi nakita. Preporučam kupnju naušnica jer su dizajnom i kvalitetom posebnije i bolje od naušnica koje sam naručivala ili kupovala u drugim shopovima. Osim naušnica, u ponudi su i decentne ogrlice, narukvice i prstenje. Više o samom brendu i detaljnije o ponudi: https://www.kragrlica.com/.

Cloud&Co – Never Take Off Jewelry nudi elegantne ogrlice, naušnice i narukvice s motivima sazviježda, planeta i mjeseca. Ono što se u njihovoj bogatoj ponudi ističe jesu tako zvane nevidljive ogrlice. Radi se o ogrlicama sa zlatnim ili srebrnim privjescima na prozirnoj traci. Cjelokupna ponuda dostupna je na društvenim mrežama (Facebook i Instagram), a više informacija o samom brendu dostupno je na poveznici: https://cloudandcojewelry.com/.

Amas Bijoux, također, nudi ogrlice, narukvice i prstenje, srebrno ili s pozlatom. Njihov je nakit vrlo jednostavan i elegantan, a posebno dobro kombiniraju srebro ili zlato s biserima. Istaknula bih bogatu ponudu končanih narukvica u različitim bojama i s različitim privjescima. Detaljnije o ponudi: https://amas-bijoux.com/.

Marinko Zadro 25.09.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Marinko Zadro [Ekstraktivan] (6.8k bodova) Gdje naručiti šminku online?

Slična pitanja

4 odgovora 2.3k pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...