Lovro Gorup u rubrici Internet od
Tražim preporuke web stranica za naručivanje nakita za djevojku, a da nisu Argentum, Zaks i slične.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Nikolina Šrajbek od
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Naručivala sam nakit s nekoliko različitih web shopova, a svaki od njih oduševio me nekim drugim komadom nakita.

Kragrlicu preporučam zbog toga što se radi o brendu koji zagovara sporu modu i eko održivost na način da se od prirodnih i razgradivih materijala procesom ručne izrade stvaraju originalni i bezvremenski komadi nakita. Preporučam kupnju naušnica jer su dizajnom i kvalitetom posebnije i bolje od naušnica koje sam naručivala ili kupovala u drugim shopovima. Osim naušnica, u ponudi su i decentne ogrlice, narukvice i prstenje. Više o samom brendu i detaljnije o ponudi: https://www.kragrlica.com/.

Cloud&Co – Never Take Off Jewelry nudi elegantne ogrlice, naušnice i narukvice s motivima sazviježda, planeta i mjeseca. Ono što se u njihovoj bogatoj ponudi ističe jesu tako zvane nevidljive ogrlice. Radi se o ogrlicama sa zlatnim ili srebrnim privjescima na prozirnoj traci. Cjelokupna ponuda dostupna je na društvenim mrežama (Facebook i Instagram), a više informacija o samom brendu dostupno je na poveznici: https://cloudandcojewelry.com/.

Amas Bijoux, također, nudi ogrlice, narukvice i prstenje, srebrno ili s pozlatom. Njihov je nakit vrlo jednostavan i elegantan, a posebno dobro kombiniraju srebro ili zlato s biserima. Istaknula bih bogatu ponudu končanih narukvica u različitim bojama i s različitim privjescima. Detaljnije o ponudi: https://amas-bijoux.com/.

Slična pitanja

5 odgovora 3.0k 👀
6 odgovora 792 👀
1 odgovor 280 👀
2 odgovora 2.9k 👀
2 odgovora 2.6k 👀
2 odgovora 7.4k 👀
1 odgovor 231 👀
1 odgovor 565 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...