Marinko Zadro u rubrici Stanovanje od Marinko Zadro
promjena rubrike od Znatko
Imate preporuku za dobrog električara u Gradu Zagrebu? Preuređujemo stan i htjeli bi podesiti kuda će ići struja, dodati još rasvjetnih tijela i utičnica po sobama i u kuhinji te dodati automatske osigurače.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+11 glasa
Marin Barić od Marin Barić

Postoji jedan kvalitetni električar INTERIJERI ŠURIC d.o.o. iz Zagreba koji ima desetak svojih radnika, kombije no ima jako puno posla i dosta je tražen jer radi kvalitetno. Svakako ga preporučujem jer mi je kumu radio na cijelom nizu apartmana na moru i uletio kada mu je najviše trebalo. Njihova cijena je adekvatna kvaliteti električarskih radova, tako da tu ne mojte štedjeti već se prepustite stručnjacima. Brojevi mobitela su im +385 99 365 7120 ili 091/911-9210.

Ako pak želite proći povoljnije, ali bez garancije, svejedno vam je što ne ide preko firme - imam jednog dobrog električara. Neobičan lik, ali odlično odradi posao, a i materijal i utičnice i prekidače može nabaviti ispod cijene. Dobro radi i želi pomoći. Relativno je i slobodan da ga angažirate osim što preko cijelog ljeta nije dostupan. Možete ga dobiti na 095/895-7890 i u pravilu se nigdje ne oglašava već radi samo preko preporuke.

Koji će vam od ova dva električara više odgovarati - procijenite sami. ;)

Marija Miljević od Marija Miljević
Zvao ga tata ali je u gužvi i po mjesec dana unaprijed i ne stigne sve odraditi koliko ima posla. Treba nam netko tko nije možda najbolji ali je dostupan kroz dva-tri dana.
–3 glasa
Ana Radić od Ana Radić
Preporučam definitivno električara u Osijeku koji mi je pomogao sa svim potrebnim radovima u mom stanu. Od izmjenjenih elektroinstalacija koje su potrajale, pa sve do postavljanje rasvjetnih tijela u prostoru.

Sve su obavili u dogovorenom roku, u dogovoreno vrijeme i iz tog razloga sam ih neizmjerno zahvalna. Kvalitetni, spremni pomoći i dati savjet, ali i efikasno odraditi posao. Kada sam ih kontaktirala jako brzo su mi odgovorili na upit, poslali ponudu, a nakon toga je sve bila povijest.

http://elektricar-osijek.hr/
Nino Marić od Nino Marić
Kažete Osijek a čovjek pita za Zagreb :D :) :D
Ana Radić od Ana Radić
Nikad ne znate kad će nekome zatrebati i ondje, a ovo je jedina objava za električara pa bolje da za svaki slučaj bude info. :)
Domagoj Erol od Domagoj Erol
Oprostite ako niste koristili ovakve forume, ali mislim da Vaš odgovor pripada ovom pitanju: https://znatko.com/27779/koji-je-elektricar-najbolji-u-osijeku

Slična pitanja

1 odgovor 18.7k 👀
1 odgovor 462 👀
1 odgovor 316 👀
1 odgovor 317 👀
Ivan Gačić 01.10.2021. pitanje u rubrici Kontakti od Ivan Gačić
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...