Ivan Gačić u rubrici Poslovanje od
promjena rubrike od Znatko

Preporučate li neki odličan knjigovodstveni servis u Zagrebu za potrebe poslovanja manje firme s nekoliko zaposlenih te koliko košta mjesečno?

Znatko od
Ovdje prebacujemo odgovore s pitanja "Koji knjigovodstveni servis u Zagrebu je najbolji za odabir vođenja poslovnih knjiga jer nudi sve na jednom mjestu?"‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+15 glasa
Višnja Željeznjak od

Mogu 100% preporučiti, i ruku u vatru staviti, da je Pomak usluge d.o.o. na adresi Črnomerec 129 Zagreb, izvrstan knjigovodstveni servis. S njima smo od 2002. kad smo osnovali firmu. Pratili su nas u svemu što je trebalo, savjetovali, nabavljali papire za apsolutno sve, ispitivali mišljenja poreznih savjetnika za naše potrebe.

Koliko znam, rade s malim firmama.

Cjenik im ne znam, vjerujem da je po dogovoru ovisno o potrebama klijenta.

Višnja Željeznjak,
Pokretačica Eduze - baze poslovnih edukacija
www.eduza.hr

Goran Gonar od
Da li bi to bilo baš ono - najbolje knjigovodstvo po Vama u Zagrebu??‌
Višnja Željeznjak od
Ajmo ovako: moja firma je već 21+ godinu s njima i teško bi me netko mogao nagovoriti da ih ostavim. Da li su najbolji? Ima puno kriterija po kojima bi netko mogao ocjenjivati knjigovodstvene firme i vaši kriteriji su sigurno drukčiji od mojih. Po mojim kriterijima: pouzdanost, ljubaznost, kvaliteta, praćenje kroz godine, susretljivost, prihvaćanje novih tehnologija - ja sam s njima jako hepi.‌
+15 glasa
TIR USLUGE d.o.o. od

Moj knjigovodstveni servis TIR-USLUGE d.o.o. u Zagrebu, za svoju primarnu djelatnost, ističe da nudimo:

  • kompletnu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu
  • uz poslovno savjetovanje.

Obratite nam se s povjerenjem jer imamo već dugogodišnje klijente s kojima surađujemo i koji su zadovoljni s našom uslugom. To je zato jer od nas tj. od TIR-USLUGA možete očekivati:

  • usluge poreznog savjetovanja sa domaćim i stranim klijentima, 
  • ako ste poduzeće, obrtnik, neprofitna organizacija (udruga) ili samostalna djelatnost - možemo Vam puno pomoći u poslovanju,
  • potpuno pridržavanje važećih zakonskih propisa,
  • ljubaznost, stručnost i raspoloživost djelatnika što čini bitnu razlika da ovo knjigovodstvo drugi prepoznaju boljim od ostalih.

Knjigovdstvo TIR-USLUGE

Slobodno možemo za sebe reći da je naša usluga cijenom pristupačna poslovnim subjektima, a u skladu s potrebama domaćeg tržišta, dok - moramo se malo i pohvaltiti na kraju - kvaliteta usluge TIR-USLUGA je uvijek na najvišoj razini. :)

Snježana


Kontakt podaci za TIR-USLUGE d.o.o. u Zagrebu

  • Adresa: Tina Ujevića 13, Zagreb (Knežija)
  • Telefon: 01/369-0-315
Goran Gonar od
Poštovana Snježana,
ako biste odgovorili na neka pitanja ovdje iz Vaše domene, to bih Vam puno značilo umjesto ovoga što se sami pohvalite. Samo dobronamjerna sugestija.
Goran‌
Frenki (Ilija) Atajić od
Točno gorane. Pitanje je trebalo koncipirati u smislu - Hvalite određeni knjigovodstveni servis.
Svaki iole ozbiljan k. servis nudi ugovor u kojem sami birate usluge - 1  ili sve, osobno mi dnevno na 4 e- maila dođe ponuda od više servisa - nebih ni jednog izdvajao jer to spada u domenu besplatnog reklamiranja (na legalisu sam od 2014 i naučio sam određena pravila, koja koliko vidim ovdje ne vrijede - ,,,reklamna ,, - pitanja bi trebala imati određenu oznaku - tako da se zna - u koju kategoriju isto pripada. Izvinjavam se na komntiranju - komentara, jer u normalnim okolnostima je isto - nekulturno. (komentar se - ne komentira - to je opči dio kulture - kao i što se o ukusima - ne raspravlja - zato sam se izvinio.‌
Ivan Đerek od
A? A koji je po vama najbolji?‌
Frenki (Ilija) Atajić od
Neznam ja ni čemu to služi - a, kamoli odgovor na isti....
https://www.facebook.com/ArtalTrgovina
ARTAL - Poslovno Savjetovanje‌
Marketing odjel d.o.o. od
Potvrđujemo da smo zadovoljni s uslugom knjigovodstva TIR-USLUGE, a dokaz tome je naša višegodišnja suradnja s njima i s gđom. Snježanom koja je ispunila naša poslovanja očekivanja zadnjih 10 godina kada nam je ovo knjigovodstvo riješavalo sve porezne zavrzlame koje smo imali. Svaka preporuka za ovo knjigovodstvo i drugima, ali što reći osim - uvjerite se i sami. :)
+12 glasa
Branka Begić od

Ima jedno veliko knjigovodstvo, vrlo su moderno organizirani i nisam konkretno radila s njim osim moj bivši šef koji ih je pohvalio. To je TENA BE d.o.o. zagrebački računovodstveni ured koji radi za tvrtke i obrte. Zvučali su mi prema pričanju kao iskusni, profesionalni i da znaju što rade. Pogotovo kad sam čula da imamo klijente iz cijele Hrvatske, a ne samo iz Zagreba i još i iz drugih zemalja.

Da, i koriste napredno tehnologiju u knjigovodstvu - što god to značilo. Potražite ih na internetu, možda su stvarno dobri.

Borna Matić od
sad kad i drugi knjigovodstveni servisi počnu ostavljati ovdje svoje reklame :)
Mario Bedeković od
Stavio bi i ja da je pitanje za Varaždin odakle dolazim :)

Slična pitanja

2 odgovora 742 👀
1 odgovor 1.2k 👀
Goran Dren 01.09.2016. pitanje u rubrici Poslovanje od Goran Dren
2 odgovora 465 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...