Lovro Gorup u rubrici Hrana i piće od
Koja Vam je najbolja Dorina čokolada i zašto? Primjećujete li razliku u okusu Dorina čokolade prije i sada?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+6 glasa
Antoneta Hrgović od

Iako nisam veliki ljubitelj čokolade, pogotovo mliječne te ako mi "dođe želja" za čokoladom, posegnem za onom sa velikim postotkom kakaa, moram priznati da Kraševa Dorina ima kvalitetne čokolade.

Na prvo mjesto stavila bih Dorininu čokoladu za kuhanje. Sviđa mi se i za pravljenje kolača, što joj je i namjena, ali volim i pojesti koju kockicu. Plus, baka mi je od malena govorila kako je dobra za zatvor, a bake znaju.

Probala sam i Dorininu Cocoa Puffs čokoladu, a ona mi se svijdela jer me po teksturi na jednu čokoladu koju sam davno probala i koja mi je bila ukusna (ovo dolazi od nekoga tko nije veliki ljubitelj čokolade, tako da mora da je stvarno dobra)

Navela bih i Dorina keks čokoladu. Ona mi se svidjela jer nije slatka kao ostale čokolade s obzirom da keks ublaži slatkoću, što mi odgovara.

Iskreno, nisam primijetila promjenu u okusu Dorina čokolada u odnosu na nekada i danas, ali nisam ju ni konzumirala u nekim količinama u kojima bih mogla primijetiti razliku, da ona i postoji.

+4 glasa
Iva Murat od
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Omiljena Dorina čokolada mi Ledena. Ima osvježavajući okus, kao i Kraševe ledene kocke koje obožavam. Primijetila sam da ova čokolada nije svima među omiljenima, ali meni paše taj "hladni" okus. Tu su još i Dorina s keksom i Dorina s lješnjacima. Kod Dorine s lješnjacima, preferiram cijele lješnjake jer ih volim grickati, ali volim i čokoladu sa sitnim lješnjacima. Ne primjećujem neke razlike u kvaliteti Dorina čokolada, ali čini mi se da je gramaža manja nego prije. Često se čokolade koje su se prije prodavale po 100 grama sada prodaju po 80 ili 90 grama. 

+3 glasa
Karla Jurišić od

Dorina je čokolada hrvatske tvornice Kraš te vjerujem da je svaka osoba koja je posjetila Hrvatsku barem isprobala našu čokoladu domaće marke. Dorina je nastala još 1996. godine, a od tada je promijenila estetiku pakiranja, ali se mogla primijetiti i mala promjena okusa. Čini mi se kako je Dorina prije sadržavala više šećera, to jest bila je slađa poput Milkine čokolade.

Kroz godine je Kraš uveo mnogo raznih okusa, neki su bili samo jedno vrijeme prisutni, a ostale još uvijek možete naći na policama.

Osobno, najviše volim mliječnu čokoladu jer jedino tako mogu okusiti pravi okus čokolade. Dorina mliječna čokolada mi je vrlo ukusna te mi ne trebaju nikakvi dodaci uz nju.

Također, volim i okus Noisette, koji je malo slađi od obične, ali nije puno drugačiji. 

+3 glasa
Nikolina Šrajbek od

Definitivni favorit mi je Dorina Jadro. Iako nisam obožavateljica ostalih Dorina čokolada jer su dosta slađe u odnosu na prijašnji okus, Dorina Jadro mi odgovara, čak i bez obzira na to što je čokolada jako slatka. 

Inače su mi kombinacije čokolade i napolitanki dosta nespojive i jednostavno mi kao takve ne odgovaraju, ali ovu Dorina kombinaciju obožavam otkako sam ju isprobala. Neobično je što inače ne volim jesti Jadro napolitanke. 

Također, s vremena na vrijeme volim pojesti i Dorina čokoladu s keksima jer me asocira na djetinjstvo. Tada mi je ta čokolada bila najdraža jer je bila inovativna i okusom drugačija od bilo koje druge. Danas moram priznati da mi je preslatka, ali ne znam je li to do mojeg ukusa koji se možda promijenio ili do Kraša kao proizvođača. 

+2 glasa
Sandra Vukov od
Najdraža Dorina čokolada, zapravo i jedina koju jako volim jesti je Coccoa puffs- to je mliječna čokolada s kakaom jer ima te mjehuriće koji su mekani i brže se tope u ustima od ostalih čokolada, okus mi je takodjer finiji od njihovih ostalih čokolada, laganija je i ukusnija. Definitivno preporučam tu čokoladu a što se tiče okusa ne osjećam neku razliku, već dugo jedem tu čokoladu (godinama) i jako mi se sviđa jer je neobična a meni finija od ostalih.

Slična pitanja

3 odgovora 2.0k 👀
1 odgovor 181 👀
4 odgovora 508 👀
Ivan Gačić 27.09.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Ivan Gačić
3 odgovora 492 👀
2 odgovora 996 👀
1 odgovor 511 👀
Sandra Vukov 30.12.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Sandra Vukov
3 odgovora 1.9k 👀
5 odgovora 1.8k 👀
2 odgovora 206 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...