5.5k pregleda
Antoneta Hrgović u rubrici Umjetnost i kultura od Antoneta Hrgović
promjena rubrike od Znatko
Gdje mogu kupiti slikarska platna, a da su povoljna? Inače ih kupujem u Offertissimi, ali me zanima ima li ih još negdje? Voljela bih znati i gdje mogu naći boje i slikarske kistove pristupačnih cijena i dobre kvalitete (kao npr. u Kiku, isprobala sam njihove boje i odgovaraju mi) ? Prednost imaju fizički, a ne online dućani.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+8 glasa
Dora B. od Dora B.
odabran od Antoneta Hrgović
 
Najbolji odgovor

Bavim se slikanjem i crtanjem duži niz godina, a uglavnom sav svoj pribor i materijal kupujem u AGM Art Point Centru u Zagrebu koji se nalazi u Gundulićevoj 21. Ova trgovina nudi širok spektar boja, pribora i platna za sve slikarske i crtačke tehnike. Osobno sam do sad kupovala slikarska platna, uljane boje, pastele u kredi i razne crtačke blokove te mogu reći da sam veoma zadovoljna njihovom kvalitetom i dugotrajnošću. Ova trgovina ima i web shop ako niste u mogućnosti otići u fizičku trgovinu, ali služi i za praćenje popusta i akcija na određene artikle. Mueller je također jedna od trgovina koja nudi velik raspon likovnog pribora. Uz ove dvije trgovine koje imaju stalnu ponudu takvog pribora, isplati se i pratiti akcije u LIDL-u koji također zna imati tjedne ponude slikarskog materijala. LIDL nudi cjenovno pristupačan, ali nimalo manje kvalitetan pribor u odnosu na AGM Art Point Centar i Mueller.

+4 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Slikarski pribor i platna se prodaju u raznim trgovinama. Osobno sam jako puno pohvala čula za platna i pribor iz trgovine Tedi. Ondje znam da kupuje jako puno osoba koje se slikanjem bave u slobodno vrijeme. Isto tako znam i par osoba koje idu na Likovnu akademiju i ondje kupuju sam potreban pribor. Također pri ulasku u trgovinu imaju jedan dio posvećen samo slikarskom priboru. Platna su raznih veličina, a isto tako i kistovi i ostali pribor. Cijene su pristupačne i slične onima iz Offertisime i Pepca. S obzirom na iskustva osoba koje ondje kupuju pribor za slikanje preporučam ti da isprobaš i njihov pribor. 

 

+2 glasa
Ivona Jagatić prije od Ivona Jagatić
Bavim se slikarstvom oduvijek.

Najjeftinija slikarska platna se mogu pronaći u trgovini Kik.

U Tediju također imaju platna, još veći izbor veličina i oblika, ali su malo skuplji nego u Kiku.

U Strojarskoj ulici i Zagrebu se nalazi trgovina Hobby Art. Tamo ima svega... od olovke do uljanih boja...

U Yisku se također može naći ponešto.
Frenki (Ilija) Atajić prije od Frenki (Ilija) Atajić
Sve nabrojane trgovine, - osim AGM- a su više za osobe koje se slikarstvom  bave iz hobija, dok u AGM-u imate široku paletu - od boja - platna - papira..itd , za hobi i profesionalne slikare - npr. kistove za slikanje, koje možete nači u AGM-u.. ne možete nači ni u jednoj od navedenih - od zečije, pa sve do konjske dlake..
Ivona Jagatić prije od Ivona Jagatić
Hvala na savjetu. :)

Slična pitanja

2 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
Antoneta Hrgović 21.10.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Antoneta Hrgović
2 odgovora
4 odgovora
2 odgovora
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...