2.8k pregleda
Antoneta Hrgović u rubrici Umjetnost i kultura od Antoneta Hrgović [Megaktivan] (17.5k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Gdje mogu kupiti slikarska platna, a da su povoljna? Inače ih kupujem u Offertissimi, ali me zanima ima li ih još negdje? Voljela bih znati i gdje mogu naći boje i slikarske kistove pristupačnih cijena i dobre kvalitete (kao npr. u Kiku, isprobala sam njihove boje i odgovaraju mi) ? Prednost imaju fizički, a ne online dućani.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+3 glasa
Dora B. od Dora B. [Aktivan] (236 bodova)
odabran od Antoneta Hrgović
 
Najbolji odgovor

Bavim se slikanjem i crtanjem duži niz godina, a uglavnom sav svoj pribor i materijal kupujem u AGM Art Point Centru u Zagrebu koji se nalazi u Gundulićevoj 21. Ova trgovina nudi širok spektar boja, pribora i platna za sve slikarske i crtačke tehnike. Osobno sam do sad kupovala slikarska platna, uljane boje, pastele u kredi i razne crtačke blokove te mogu reći da sam veoma zadovoljna njihovom kvalitetom i dugotrajnošću. Ova trgovina ima i web shop ako niste u mogućnosti otići u fizičku trgovinu, ali služi i za praćenje popusta i akcija na određene artikle. Mueller je također jedna od trgovina koja nudi velik raspon likovnog pribora. Uz ove dvije trgovine koje imaju stalnu ponudu takvog pribora, isplati se i pratiti akcije u LIDL-u koji također zna imati tjedne ponude slikarskog materijala. LIDL nudi cjenovno pristupačan, ali nimalo manje kvalitetan pribor u odnosu na AGM Art Point Centar i Mueller.

+2 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.9k bodova)

Slikarski pribor i platna se prodaju u raznim trgovinama. Osobno sam jako puno pohvala čula za platna i pribor iz trgovine Tedi. Ondje znam da kupuje jako puno osoba koje se slikanjem bave u slobodno vrijeme. Isto tako znam i par osoba koje idu na Likovnu akademiju i ondje kupuju sam potreban pribor. Također pri ulasku u trgovinu imaju jedan dio posvećen samo slikarskom priboru. Platna su raznih veličina, a isto tako i kistovi i ostali pribor. Cijene su pristupačne i slične onima iz Offertisime i Pepca. S obzirom na iskustva osoba koje ondje kupuju pribor za slikanje preporučam ti da isprobaš i njihov pribor. 

 

Slična pitanja

3 odgovora 197 pregleda
3 odgovora 216 pregleda
3 odgovora 389 pregleda
1 odgovor 128 pregleda
Znatko medijski pokriva

Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere

Labin, 23.-24.09.2022.

PROGRAM | PRIJAVA
Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022


Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.2k pitanja

14.6k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...