94 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Umjetnost i kultura od Mia Jelinčić (2.8k bodova)

Kakva je radionica Beer&Paint koju organizira Stella Artois

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (115k bodova)
prikazano od Znatko

Influenceri su po prvi put u Hrvatskoj isprobali i odobrili – Beer&Paint

U jednoj ruci hladno Stella Artois pivo, a u drugoj paleta boja i kist. Možda zvuči nespojivo, ali radionica Beer&Paint i službeno je postala najzabavniji način druženja i opuštanja. Prvu takvu u Hrvatskoj, organizirala je Stella Artois i to na najboljoj mogućoj lokaciji za slikarsku inspiraciju. Na svojoj prepoznatljivoj galeriji s pogledom na cijeli Zagreb, u sklopu Baš Naš festivala pozvali su poznate hrvatske influencere i izazvali ih na novu vrstu zabave i umjetničkog izražavanja.

Mile Butorac, Morena Pavić, Vedran Bošković, Sandra Rončević, Lana Biželj, Martina Palić, Mihaela Vargašević, Željka Molnar i Filip Jančik imali su čast prvi iskusiti čari slikanja i ispijanja omiljenog piva, a po njihovim reakcijama čini se da su ovu novu vrstu druženja i odobrili! 

Nakon napornog radnog dana ili tjedna svima ponekad treba vrijeme za opuštanje i mjesto gdje možemo jednostavno zaboraviti sve svoje brige, probleme, mobitele. Savršena lokacija na najšarenijem zagrebačkom festivalu, postala je tako prava umjetnička galerija gdje su se svi „influenceri slikari“ zabavili, uz puno smijeha i kreativnosti! Osim toga, Stella Artois podsjetila ih je na ono bitno – da u poslovnom, užurbanom svijetu često zaboravimo uživati te da je važno imati vrijeme je za uživanje u #TheLifeArtois.

Voditelji radionice Martina Nikolova i Stevo Došen influencere su vodili kroz sve slikarske tehnike te im otkrili male tajne velikih umjetnika. Zahvaljujući njihovom stručnom vođenju, nastale su prave male umjetničke kreacije. I iako su svi slikali istu temu, svatko ju je oslikao na neki svoj, jedinstven i poseban način, a prvi polaznici Beer&Paint radionice jednoglasno su se složili da će im ove slike kad tad osvanuti i na zidu u njihovom domu.

Bez ikakvog slikarskog predznanja, naši su se fashion, lifestyle i food blogeri upustili u ovu vrstu kreativne zabave i uživali, što i ne čudi, jer je slikanje dobro poznato kao aktivnost koja rješava stres, a budi ono nešto kreativno i pozitivno u svakom od nas. Ako je tijekom slikanja servirana još i čaša hladnog Stella Artois piva, zabava je zagarantirana.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Monika Kiris 09.09.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris (7.4k bodova)
1 odgovor
Monika Kiris 31.08.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris (7.4k bodova)
2 odgovora
1 odgovor
Mia Jelinčić 12.05.2022. pitanje u rubrici Hrana i piće od Mia Jelinčić (2.8k bodova)
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...