Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od

Kakav je cjelokupni program 35. Dana piva Karlovac 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

Objavljen cjelokupni program 35. Dana piva Karlovac 2022.

Vrhunski domaći glazbenici, svijet piva i gastronomije, izložba Karlovačko kroz povijest i brojni drugi turistički sadržaji očekuju vas na ovogodišnjim Danima piva

Marija Leaković / 35. Dani piva Karlovac

35. Dani piva Karlovac donose vrhunsku petodnevnu zabavu uz poznata imena domaće glazbe, svijet piva i gastronomije, izložbu u galeriji ZILIK pod nazivom „Karlovačko kroz povijest“ i brojne druge turističke atrakcije. Dani piva Karlovac već su dugi niz godina u kolovozu upisani u kalendare brojnih posjetitelja iz cijele Hrvatske, jer uz dobru glazbu,  pivo  i gastronomiju nude brojne turističke atrakcije  i stvaraju nezaboravne uspomene.

Ove godine će na glavnoj festivalskoj pozornici Dana piva nastupiti 12 poznatih glazbenika:

 • Gibonni,
 • Buđenje,
 • Pocket palma,
 • Vatra,
 • Urban,
 • Boris Štok,
 • Vanna,
 • Daleka obala,
 • Denis & Denis,
 • Crvena jabuka,
 • Podočnjaci i
 • Hladno pivo.

Novost je i Gastro kutak s restoranom, lounge zonom i glazbenim programom. Uloga voditeljice svečanog  otvaranja ovogodišnjih Dana piva pripala je našoj poznatoj televizijskoj voditeljici Danieli Trbović.  Uz glazbeni program posjetitelje očekuju  i drugi zanimljivi sadržaji i atrakcije od scenskog glazbeno pirotehničkog show-a na otvaranju Festivala do sputanog leta balonom, prigodno uređenih foto kutaka te bogata pivska  i gastro ponuda. Na Festivalu će cijena pola litre točenog Karlovačkog piva biti 15 kn, a ulaz na sve programe za posjetitelje je besplatan. Program je predstavila Daniela Peris, Pročelnica ureda za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam u Gradu Karlovcu, a program po danima dostupan je na službenim stranicama Dana piva.

"Pivo je sinonim za naš grad a tematska pivska ponuda pod nazivom "Na pivo u Karlovac" dostupna je tijekom kolovoza u mnogim karlovačkim restoranima i kafićima. Pivska gastronomija i pivski kokteli, ali i tematska pivska turistička tura "Frtalj cenera", posebne vožnje "Pivske priče sa Žitne lađe" te interaktivna zabavna igra "Pivska potraga" sigurno će pojačati doživljaj manifestacije i destinacije u cjelini." - brojne dodatne sadržaje predstavila je  Marina Burić, direktorica TZ grada Karlovca.

Marija Leaković / 35. Dani piva Karlovac

U galeriji ZILIK održava se izložba „Karlovačko kroz povijest“ koja predstavlja pregled bogate povijesti Karlovačkog, ali i same manifestacije Dani piva Karlovac kroz dvjestotinjak zanimljivih predmeta: od najstarijih boca preko etiketa i krigli, čaša i novinskih članaka od 1900. godine do danas, a sve ovo prikupio je gospodin Krešimir Perušić, dok je izložbu postavio gospodin Zdenko Barjaković. Tijekom festivala Aquatika - Slatkovodni akvarij Karlovac i Gradski Muzej Karlovac posjetiteljima će predstaviti zajedničku suvenirnicu namijenjenu svim posjetiteljima koji sa sobom požele ponijeti uspomene s retro motivima Karlovačkog, motivima Dana piva i drugim prigodnim suvenirima Grada Karlovca.

Marija Leaković / 35. Dani piva Karlovac

Posebna atrakcija za posjetitelje bit će balon na vrući zrak koji će na prostoru Festivala besplatno podizati sve one koji su se prethodno prijavili putem linka, ovdje. Iz grada napominju kako u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, let može biti otkazan.

Za bezbrižan dolazak na Dane piva i ove se godine organizira prijevoz iz Zagreba i okolnih gradova. Vlak sa zagrebačkog Glavnog kolodvora vozi u dane vikenda, od petka 26.8 do nedjelje 28.8. Polazak je u 17.40, a zaustavlja se na stanicama Remetinec, Hrvatski Leskovac i Jastrebarsko. Povratak sa stanice Centar u Karlovcu je u ponoć.

Povratna karta je simboličnih 10 kuna a od danas se može kupiti u HŽ prijevozu. Za stanovnike Duga Rese, Ozlja, Ogulina i Slunja osiguran je besplatni autobusni prijevoz do centra Karlovca s polaskom u 19 sati, uz zaustavljanje na stanicama, i povratkom u ponoć iz Karlovca. Za sve one koji se ipak odluče doći autom, osiguran je besplatni parking na ŠRC Korana te prijevoz do centra grada i natrag. Autobus vozi svakih sat vremena, a točan raspored polazaka, kao i sve ostale informacije za posjetitelje možete provjeriti ovdje.

Dane piva organizira Grad Karlovac, Karlovačko je generalni sponzor a Izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o 35. Danima piva možete pronaći na službenoj web stranici danipiva.net te na Facebook i Instagram profilima Dani piva Karlovac.

Slična pitanja

1 odgovor 295 👀
1 odgovor 246 👀
1 odgovor 202 👀
1 odgovor 834 👀
1 odgovor 163 👀
1 odgovor 206 👀
1 odgovor 297 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...