238 pregleda
Monika Kiris u rubrici Promet i vozila od Monika Kiris
promjena rubrike od Znatko

Postoji li organiziran prijevoz od Zagreba do Karlovca za 35. Dane piva 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Na najbolju ljetnu zabavu - Dane piva Karlovac organiziranim prijevozom iz Zagreba i drugih gradova

Osiguran prijevoz do karlovačkog svijeta piva, raznovrsne hrane, odlične glazbe i atrakcije podizanja balonom na vrući zrak

Uz izvrstan glazbeni program s brojnim poznatim domaćim glazbenicima, 35. Dani piva pripremaju raznovrsnu gastro ponudu uz vrhunsko pivo, brojne turističke zanimljivosti i atrakciju podizanja balonom na vrući zrak. Uz sve to, Dani piva nastavljaju biti društveno odgovorna manifestacija pazeći na smanjenje ekološkog otiska i odgovornu konzumaciju.

Dani piva već dugo nisu samo dobra glazba i pivo, već festival raznolikog i bogatog sadržaja koji Karlovac i njegovi ljubazni domaćini nude gostima na jedinstvenoj lokaciji održavanja, a sve to s lakoćom postavlja Karlovac na kartu festivalske i turističke ponude Hrvatske koja uz lokalno stanovništvo privlači i brojne posjetitelje i turiste.

Svake godine pripremaju se neke nove atrakcije i sadržaji pa se tako uz tridesetak ugostitelja i trgovaca na karlovačkoj promenadi, ove godine postavlja i restoran s tristotinjak sjedećih mjesta u neposrednoj blizini pozornice na kojoj se odvija glavni program.

Dani piva poznati su i po svom društveno odgovornom djelovanju, vodi se briga o očuvanju okoliša i odgovornom konzumiranju alkohola. I ove godine planira se podjela narukvica Ja sam 18+  punoljetnim posjetiteljima koje pomažu konobarima da ne toče alkohol maloljetnicima, a  pivo će se tijekom pet festivalskih dana točiti u reciklirajuće čaše koje će se ponovno prikupljati za recikliranje.

U duhu odgovornog konzumiranja alkohola, organizatori su se i ove godine pobrinuli za prijevoz iz Zagreba i okolnih gradova do Karlovca u dane vikenda, od 26. do 28. kolovoza 2022.

Sa zagrebačkog Glavnog kolodvora vozit će vlak do stanice Karlovac Centar s polaskom u 17:40 sati i povratkom s istog mjesta u ponoć, uz simboličnu cijenu povratne karte od 10 kuna. Za stanovnike Duge Rese, Ozlja, Ogulina i Slunja osiguran je besplatan autobusni prijevoz do centra Karlovca s polaskom u 19 sati, uz zaustavljanje na stanicama, i povratkom u ponoć iz Karlovca. I vlak i autobusi bit će obilježeni oznakama 35. Dana piva Karlovac pa će ih se moći lako prepoznati. Za sve one koji se ipak odluče na dolazak automobilom, osiguran je besplatan parking kod ŠRC Korana i besplatni prijevoz do centra grada, kako bi se smanjile prometne gužve i podigla sigurnost kretanja u gradu za vrijeme trajanja festivalskih aktivnosti.

Za sve istinske ljubitelje piva, u petak 26.8. između 10 i 16 sati u pivovari u Karlovcu organizirat će Dan otvorenih vrata gdje će posjetitelji imati priliku saznati kako se proizvodi omiljeno Karlovačko pivo. U nizu drugih aktivnosti, poseban doživljaj bit će podizanje balonom na vrući zrak iznad centra grada u večernjim satima, u dane od petka do nedjelje (26.8. do 28.8.). Uspomene na dobar provod na 35. Danima piva Karlovac posjetitelji će moći zabilježiti i u simpatičnom photo busu „Pablo“.  

Dane piva organizira Grad Karlovac, Karlovačko je generalni sponzor, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o 35. Danima piva možete pronaći na službenoj web stranici danipiva.net te na Facebook i Instagram profilima Dani piva Karlovac.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

19.0k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...