157 pregleda
Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris

Kako je prošla Žujina rođendanska turneja 2022.?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako je počela Žujina rođendanska turneja 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Završila Žujina rođendanska turneja! Više od 30 000 posjetitelja uživalo u besplatnim koncertima diljem Hrvatske

Split je bio posljednja postaja na Žujinoj turneji koja je proteklih mjeseci obišla čak devet hrvatskih gradova kako bi zajedno s građanima obilježila Žujin 130. rođendan

Sven Hamzić / 404 agencija

Ožujsko pivo i Zagrebačka pivovara ove godine obilježavaju 130. rođendan i tim povodom slave cijelu godinu! Svoj okrugli rođendan omiljeno hrvatsko pivo slavilo je i s obožavateljima diljem Hrvatske i to na najboljim koncertima ove sezone održanim u sklopu Žujine rođendanske turneje. Više od 30 000 posjetitelja okupilo se u devet gradova na ukupno 30 nastupa nekih od najpopularnijih domaćih bendova, a osim u izvrsnim koncertima, Žujini gosti mogli su uživati u bogatom zabavnom programu, odličnoj klopi i osvježavajućem pivu.

Žujina rođendanska turneja obišla je Zagreb, Rijeku, Pulu, Sisak, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin i Osijek. Za vrhunsku atmosferu bili su, među ostalima, zaduženi Psihomodo Pop, Neno Belan & Fiumens, TBF, Pips,Chips & Videoclips, Vatra, Letu Štuke, Silente, Mašinko i Žuja Rock band.

Sven Hamzić / 404 agencija

“Prošli smo kroz kišu i sunce, doživjeli poplavu, iznenadne promjene lokacija i rasporeda  nastupa zbog različitih vanjskih čimbenika. No, bez obzira na sve smo jako sretni jer smo proslavili rođendan s ljudima iz svih krajeva Hrvatske! Hvala svima na dolasku i na druženju uz omiljenu Žuju!”, komentirao je Zlatko Novaković, marketing menadžer za domaće brendove u Zagrebačkoj pivovari.

Cijela turneja startala je u svibnju 2022. koncertom u Zagrebu, a završena je velikim koncertom u Splitu. Svaki koncert je bio besplatan za sve posjetitelje.

“Okupili smo sjajne bendove i ekipu koja je napravila odličan tulum za sve naše goste. U svim gradovima je svaki bend dao sve od sebe i publici priredio sjajnu svirku! Osim odličnih koncerata smo svim posjetiteljima osigurali pristupačne cijene hrane i savršeno rashlađene Žuje te smo najvjernijima osigurali brojne nagrade”, komentirala je Mateja Kovačević, brend menadžerica za lokalne brendove.

Osim višemjesečne rođendanske turneje, Žuja je povodom okruglih 130. godina ove godine predstavila i novo pivo – Ožujsko Legendarno, trosladno pivo bogatog okusa s notama karamelnog slada i upečatljive zlatno-bakrene boje s dodatkom odabranih sorti plemenitog hmelja.

Slična pitanja

2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

18.9k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...