Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris

Kako je prošla Žujina rođendanska turneja 2022.?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako je počela Žujina rođendanska turneja 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Završila Žujina rođendanska turneja! Više od 30 000 posjetitelja uživalo u besplatnim koncertima diljem Hrvatske

Split je bio posljednja postaja na Žujinoj turneji koja je proteklih mjeseci obišla čak devet hrvatskih gradova kako bi zajedno s građanima obilježila Žujin 130. rođendan

Sven Hamzić / 404 agencija

Ožujsko pivo i Zagrebačka pivovara ove godine obilježavaju 130. rođendan i tim povodom slave cijelu godinu! Svoj okrugli rođendan omiljeno hrvatsko pivo slavilo je i s obožavateljima diljem Hrvatske i to na najboljim koncertima ove sezone održanim u sklopu Žujine rođendanske turneje. Više od 30 000 posjetitelja okupilo se u devet gradova na ukupno 30 nastupa nekih od najpopularnijih domaćih bendova, a osim u izvrsnim koncertima, Žujini gosti mogli su uživati u bogatom zabavnom programu, odličnoj klopi i osvježavajućem pivu.

Žujina rođendanska turneja obišla je Zagreb, Rijeku, Pulu, Sisak, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin i Osijek. Za vrhunsku atmosferu bili su, među ostalima, zaduženi Psihomodo Pop, Neno Belan & Fiumens, TBF, Pips,Chips & Videoclips, Vatra, Letu Štuke, Silente, Mašinko i Žuja Rock band.

Sven Hamzić / 404 agencija

“Prošli smo kroz kišu i sunce, doživjeli poplavu, iznenadne promjene lokacija i rasporeda  nastupa zbog različitih vanjskih čimbenika. No, bez obzira na sve smo jako sretni jer smo proslavili rođendan s ljudima iz svih krajeva Hrvatske! Hvala svima na dolasku i na druženju uz omiljenu Žuju!”, komentirao je Zlatko Novaković, marketing menadžer za domaće brendove u Zagrebačkoj pivovari.

Cijela turneja startala je u svibnju 2022. koncertom u Zagrebu, a završena je velikim koncertom u Splitu. Svaki koncert je bio besplatan za sve posjetitelje.

“Okupili smo sjajne bendove i ekipu koja je napravila odličan tulum za sve naše goste. U svim gradovima je svaki bend dao sve od sebe i publici priredio sjajnu svirku! Osim odličnih koncerata smo svim posjetiteljima osigurali pristupačne cijene hrane i savršeno rashlađene Žuje te smo najvjernijima osigurali brojne nagrade”, komentirala je Mateja Kovačević, brend menadžerica za lokalne brendove.

Osim višemjesečne rođendanske turneje, Žuja je povodom okruglih 130. godina ove godine predstavila i novo pivo – Ožujsko Legendarno, trosladno pivo bogatog okusa s notama karamelnog slada i upečatljive zlatno-bakrene boje s dodatkom odabranih sorti plemenitog hmelja.

Slična pitanja

1 odgovor 320 👀
1 odgovor 244 👀
1 odgovor 295 👀
1 odgovor 201 👀
1 odgovor 340 👀
2 odgovora 362 👀
2 odgovora 589 👀
1 odgovor 230 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...