Mihaela Blažeka u rubrici Odjeća i obuća od Mihaela Blažeka
promjena rubrike od Znatko
Kakva je usluga na stranici About you? Kakva je kvaliteta proizvoda na toj stranici? Gdje se mogu naći kuponi za stranicu? Kakav je omjer cijena? Preporučujete li kupovanje na toj stranici?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+9 glasa
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović
uređen od Lucija Vlaović
 
Najbolji odgovor

Stranica je svakako zanimljiva, vrijedi je isprobati.

  • Nude odjeću i obuću velikog broja poznatih marki (Adidas, Levi's, Ugg, Only, Mango, Nike...). 
  • Pravo na povrat je 100 dana.
  • Dostava narudžbe i povrat proizvoda kojima kupac nije zadovoljan je besplatan
  • Omogućeno je plaćanje pouzećem, ali pri povratu novac uplaćuju na račun.
  • Paket stiže relativno brzo (u roku od tjedan dana)
  • Stranica je lagana za koristiti.


Koristila sam stranicu, definitivno preporučam.

Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
Ispravite samo "naruđbe" u "narudžbe". :)
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović
Hvala, uopće nisam skužila. :)
+8 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Kvalitetna proizvoda je odlična ista kao i u dućanima tih markiranih proizvoda ali osobno ne preporučam kupovinu na toj stranici jer sam nakon kupnje sasvim slučajno završila u trgovini i vidjela iste stvari koje sam kupila a neke su bile po 200 kune u trgovini jeftinije.Tako sam novčanik koji sam platila 250 kn drugi dan vidjela za 50 kn na akciji.

Kasnije sam obratila pažnju i u trgovina je sve bilo jeftinije i to mnogo jeftinije nego što sam platila preko te stranice i jako sam se razočarala pogotovo zato što sam u blizini tih dućana a nisam išla radi korone i osjećala sam se opljačkanom. Kada sam napisala komentar isti dan na njihovoj fb objavi, da se netko ne zezne poput mene,obrisali su mi komentar.

Ne znam da li tako funkcionira za sve trgovine ali ako ste udaljeni od trgovine iz koje vam se sviđa proizvod naručite jer je dostava besplatna ali ako živite u blizini preporučujem da proštete do te trgovine.
+6 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Nadovezat ću se i nadopuniti prethodni odgovor svojim iskustvom.

Naručivala sam sa stranice About you i preporučila bih je svakome. Kupila sam, između ostalog, mušku trenirku na sniženju na što sam još dodala kod dobrodošlice pa je konačna cijena ispala povoljnija nego u drugim dućanima sa sportskom opremom. Osim toga, paket je dostavljen na moju adresu za 3 dana, što je za Hrvatsku poštu dosta brzo. 

Uočila sam da su neki Mangovi proizvodi skuplji na About you stranici nego na službenoj Mangovoj stranici, no uz dodatne popuste koje stalno nude i uz besplatnu dostavu, na kraju ispadne cjenovno pristupačnije. 

Kupone za stranicu najbolje je pronaći u Facebook grupi Akcije i popusti zato što se tamo redovito ažuriraju svi popusti koji su u tom trenutku aktualni. Osim toga, kuponi se mogu pronaći i na profilima influencera na Instagramu, ali je brži i lakši način pridružiti se potonjoj grupi na Facebooku. 

Još jedna pozitivna stavka naručivanja s ove stranice je da se uz dostavu paketa dobiva detaljno opisan postupak vraćanja proizvoda, ukoliko je potrebno. 

Kvaliteta proizvoda je jednaka kao i u drugim internet ili fizičkim trgovinama, a sve su marke originalne. 

Povrat novaca, ukoliko niste zadovoljni dobivenim proizvodom, potraje i do 2 tjedna, no super je opcija da dostavljač iz Hrvatske pošte dođe na Vašu adresu pa sam pokupi paket za povrat. 

+6 glasa
Ivana Metić od Ivana Metić
Tek nedavno otvoreni portal dugo je najavljivan od strane lokalnih influencera. Posjetila sam stranicu i primjetila sam da je, po meni, dosta skupa. Naišla sam na nekoliko stvari koje su puno jeftinije u izvornoj trgovini nego na portalu About you, što ima i smisla. Naravno da i oni moraju imati proviziju, no ako mogu birati, ja ću radije kupiti isti proizvod po jeftinijoj cijeni. Kuponi s popustima mogu se pronaći na instagram profilima naših javnih ličnosti i influencera kao što su Ivana Blažoti Mijoč, Ema Luketin, Antonija Blaće itd. Kao što sam i rekla, ja osobno ne bih tamo kupila nešto, osim ako nije najpovoljnija opcija na tržištu.
+4 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Osobno stranicu još nisam koristila jer su u početku mnogi imali problema s njom. U grupama na Facebooku su joj mnogi u samome početku davali loše recenzije jer su imali problema s povratom robe ili novca, stizanjem krive narudžbe ili krive veličine.  Sve te recenzije vidljive su na stranici Ženski RecenziRAJ. 

No ipak sada ima puno više dobrih recenzija, a to se sve popravilo u kratkome roku. Tako da bismo ta loša iskustva mogli pripisati početku poslovanja stranice, te ne pripremljenosti. Sada ona dosta brzo isporučuje odjeći, obuću raznih poznatih brendova. Cijena je zaista uredu s obzirom da se radi o poznatim brendovima. Svakako pogledajte kod raznih hrvatskih Youtubera jer stalno kupuju na njihovoj stranici i objavljuju kupone za popust. 

Slična pitanja

1 odgovor 525 👀
2 odgovora 11.8k 👀
3 odgovora 9.0k 👀
3 odgovora 572 👀
2 odgovora 2.2k 👀
7 odgovora 2.4k 👀
1 odgovor 2.1k 👀
Ivana Basar 14.09.2020. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Ivana Basar
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...