4.5k pregleda
Mihaela Blažeka u rubrici Hrana i piće od Mihaela Blažeka
Obožavam piti zeleni čaj, ali nemam osjećaj da su ovi u vrećicama najbolja moguća opcija za mene. Koji zeleni čaj je najbliže zelenom čaju? Koji je najzdraviji i najprirodniji? Gdje se može kupiti u Zagrebu? Gdje se može naručiti?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+3 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Mihaela Blažeka
 
Najbolji odgovor

Bogat izbor prirodnih i zdravih zelenih čajeva dostupan je u trgovini bio&bio. Preporučila mi ih je prijateljica koja je već godinama upućena u zdravu prehranu. Otkad sam isprobala "pure organic green tea", shvatila sam što znači bogat okus čaja

Sviđa mi se što u ponudi imaju i zelene čajeve s različitim dodacima, a sve na prirodnoj bazi (đumbir, limun, začini...). 

Jedina je mana to što su cijene veće nego što sam dotad izdvajala za zeleni čaj u rinfuzi kupljen u Müller, ali okus čaja iz bio&bio trgovine neusporediv je s ovime iz Müllera. 

"Pure organic green tea" može se naručiti sa sljedeće poveznice: https://www.biobio.hr/zeleni-caj-proizvod-23110/

Zaista bogata ponuda zelenih čajeva može se provjeriti na poveznici. Na istoj je poveznici dostupan i web shop, kao i popis svih zagrebačkih lokacija ove trgovine. 

+2 glasa
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović

Preporučila bih Suban čajeve. Ne samo zeleni nego i ostale (kamilica, sikavica, lipa, majčina dušica...). Mogu se kupiti kao čajevi u filtar vrećicama i bez filtar vrećica. Osim čajeva u ponudi imaju tinkture, ekstrakte i kozmetiku, razna eterična ulja, đumbir u prahu, chia sjemenke... 

Svi proizvodi su domaće proizvodne, a to se osjeti u okusu čaja. Njihov dućan je u Samoboru, ali postoji i mogućnost internet kupovine (link na stranicu: https://www.suban.hr/). 

Osim što su to čajevi domaće proizvodnje, još im je jedan plus i cijena. Najveće pakiranje čaja od 1 kg košta 90,00 kn (link na proizvod: https://www.suban.hr/trgovina/cajevi-moje-bake/zeleni-caj-sencha-suban/). 

Slična pitanja

6 odgovora
Mihaela Blažeka 11.10.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Mihaela Blažeka
1 odgovor
Antoneta Hrgović 15.10.2020. pitanje u rubrici Priroda od Antoneta Hrgović
3 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...