2.5k pregleda
Lovro Gorup u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
promjena rubrike od Znatko
Gdje je najbolje kupovati- Pepco, TEDi ili KIK? Ove trgovine imaju slične proizvode, no koja od njih ima najširi asortiman robe ili najpovoljnije cijene?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+9 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Sve 3 trgovine imaju jako sličnu ponudu proizvoda. 

KIK je možda malo drugačiji jer ima više robe, dok što se tiče ukrasa ili proizvoda za pokućstvo  ponuda je mrvicu manja. Dosta često po mom iskustvu ima slične proizvode, dok se izmjenjuju samo proizvodi za Božić, Uskrs... Kvaliteta je dobra kao i cijena. Ima dosta pristupačne cijene proizvoda, no neke stvari ipak jesu malo više nego u Pepcu i TEDi-ju.

TEDI ima dosta dobru ponudu. No on u svojoj ponudi nema ili ima jako malo odjeće i odjevnih predmeta. Osobno sam vidjela da ljeti u ponudi ima nešto ljetne obuće, pokućnice... No ima jako široku ponudu ukrasa, ukrasnih kutija, školskog pribora, kozmetike, te bih rekla da je u tome najbolji. Cijene su zaista pristupačne, a kvaliteta je dobra. 

Pepco po mom osobnom iskustvu ima najbolji omjer cijene i kvalitete. Kod njega je isto tako super što ima dosta odjeće, ali i kuhinjskog pribora, igračaka, školskog pribora... Ponuda je zaista raznolika.  Isto tako često mijenja sadržaj koji ima ponudi što je super jer uvijek se nađe nešto novo. Naravno dosta toga ostaje u asortimanu dok nekim proizvodima mijenjaju izgled, oblik... Osobno najčešće idem u Pepco kao i većina ljudi koje znam, te bih Pepco navela kao najbolju trgovinu. 

+6 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor
Osobno najviše volim kupovati u Pepcu jer ima odličnih i povoljnih ponuda od odjeće za djecu i odrasle, preko kućanskih proizvoda, do materijala za školu. Njihove su cijene pomalo smiješne, primjerice za 5 kuna moguće je kupiti dva korektora u traci, koja stvarno dobro obavljaju svoj posao. Dječja odjeća iz Pepca jako je kvalitetna, a cijene su odlične. Nude i širok asortiman igračaka za djecu koje su kvalitetom jednake kao i u nekim drugim trgovinama koje ih prodaju po puno višim cijenama.

Na drugo mjesto bih stavila TEDi. Mislim da od ova tri dućana ima najveću ponudu robe, no cijene su ipak nešto više nego u Pepcu. U TEDi-ju se mogu pronaći i neke najbanalnije stvari, samo je potrebno dosta vremena da se cijeli dućan razgleda jer proizvoda ima puno pa često izgleda nepregledno. TEDi ima široku ponudu igračaka i ostalih potrepština za životinje, što nije toliko zastupljeno u Pepcu. Nude i puno slatkiša, ali ne prodaju odjevne komade.

U KIK najrjeđe ulazim zbog proizvoda koji se mogu kupiti u Pepcu i TEDi-ju, a KIK ih prodaje po višim cijenama. Mislim da se u KIK-u može pronaći puno odjeće za odrasle osobe.
+5 glasa
Michelle Koprivnjak od Michelle Koprivnjak

Ovo je dosta individualno pitanje te svatko ima drugačija iskustva, ali po meni, najbolje je kupovati u PEPCU.

Iz mojeg iskustva, tamo sam naletjela na neke stvari koje su identične kao u TEDIJU ili KIKU, a u PEPCU su bile i po duplo jeftinije. Stvarno je jako jeftin, a kvaliteta proizvoda iz Pepca zapravo uopče nije tako loša. Ali ako i nešto platim 5 kn nije mi žao ako ne traje dugo, zar ne? Probala sam nešto odjeće iz Pepca i zaista se pokazala kao dobra. Što se tiće nekih stvari za dom i slično imala sam samo pozitivna iskustva. 

Ne kažem da je TEDI ili KIK loš, no Pepco mi se uvijek pokazao kao bolje rješenje, 

 

+3 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić
Ovisi što trebate, iako sva tri dućana, po meni, imaju sličnu ponudu. Osobni favorit mi je svakako Tedi, ali i u Pepcu i u Kiku ću često pronaći što god da sam tražila. Ne znam za sve poslovice, ali Tedi u Garden Mallu u Dubravi, ima odličan asortiman, jedini je problem što se dosta brzo rasproda. Kik i Pepco doduše imaju bolji asortiman što se tiče odjeće, ali što se tiče dekoracija, pribora za hobije, svakako bih savjetovala Tedi.

Slična pitanja

2 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
Lovro Gorup 25.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...