Znatkica u rubrici Odnosi i veze od Znatkica
Nemam dovoljnu plaću više niti mi banka odobrava veći minus po računu za peglanje kartica koliko bi htjela. Išlo je beko vrijeme i sad je stalo. Mislim da trebam pronaći nekoga tko bi mi omogućio i dalje peglanje kartica. Ali neki domaći... Gdje mogu upoznati takve likove? Negdje na neko dejting aplikaciji? Ili uživo u neki klub da odem u metropoli? Imam auto pa može i negdje drugdje Hrvatskoj.

Ako me razumijete...
* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako se pegla odjeća?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+11 glasa
Lucija Radić od Lucija Radić
Mislim da bi trebala sama sebi naci bolji poso i ulagat u svoje obrazovanje te radit vise ako ti treba tolko novaca za peglanje kartica . Radi vise imat ces vise a uz to mozes i ucit zar ti nije ljepse da imas svoje novce nego da trosis tude a neznas oce li te ta osoba ostavit sutra ili za dvije godine pa ces opet ostat na istom bez novaca. Sponzora kako ti kazes da nades moras isto voliti i davat mu uzvratno za to sto on tebi daje novce pa po mom iskreno ti je bolje da kako sam i napisala ulazes u sebe i sama si zaradujes novce pa makar to bio minimalac al bar ces znat da ces to imat i za 10 godina a neces svaki dan se mislit ako te tvoj sponzor ostavi di ces onda bez novca i bez posla .
+6 glasa
Marina Baričanec od Marina Baričanec

Znači jasno je kao dan - ti trebaš naći dečka-sponzora! Za to trebaš znati da izbjegavaš romantične interese u odnosu s takvim dečkom. Znaš li to uopće? Svejedno mu moraš davati svu pažnju kada ste zajedno. Mislim da to nije lako.

Kad se upoznaješ s potencijalnim, svakako prvo provjeri da li je uopće dostupan i ozbiljan u toj namjeri da ti bude dečko-sponzor. Zato biraš dečka koji ti se čini da je povjerenja. Iako te na kraju svatko može za*ebati. I da... Izbjegavaj potištene, anksiozne i depresivne dečke. Želiš se pozitivno osjećati, a ne loše...

Ako ti je dečko-sponzor stariji takvi se zovu "sugar daddy" i oni su sigurniji i diskretniji za druženje, dok kod mlađih nikad ne znaš i najgori su oni koji koriste droge i tebe navode na droge koje ne uzimaš. Kod starijih ćeš sigurno dobiti puno puno veću sigurnost i poštovanje.

Pogledaj po Zagrebu gdje zalazi zagrebačka krema. Ne može promašiti. Imaš kafić jedan u Zagrebu za koji sam ja čula kod Kaptol Centra... Kala... tamo kao možeš naći dečka-sponzora. Nisam provjerila.

+3 glasa
Milan Šaljivđija od Milan Šaljivđija
Znam da se više ne javljaš ovdje jer si našla frajera kojeg si tražila tada.

Sada ti treba još više iskustva i znanja od drugih sponza... I zato pazi na ovu foru kako to rade profićke:

@missddame


Je li ti je dovoljno tih 50.000 £ iz videa? (rofl)
Dina Kljajić od Dina Kljajić
Nije. :D :D :D :P Šalim se.

Slična pitanja

1 odgovor 2.2k 👀
1 odgovor 855 👀
1 odgovor 2.4k 👀
1 odgovor 1.8k 👀
Znatkica 25.05.2021. pitanje u rubrici Financije od Znatkica
1 odgovor 241 👀
2 odgovora 3.6k 👀
Karla Jurišić 09.12.2020. pitanje u rubrici Financije od Karla Jurišić
1 odgovor 272 👀
1 odgovor 235 👀
Nino Marić 12.10.2022. pitanje u rubrici Financije od Nino Marić
1 odgovor 498 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...