506 pregleda
Znatkica u rubrici Odnosi i veze od Znatkica
Nemam dovoljnu plaću više niti mi banka odobrava veći minus po računu za peglanje kartica koliko bi htjela. Išlo je beko vrijeme i sad je stalo. Mislim da trebam pronaći nekoga tko bi mi omogućio i dalje peglanje kartica. Ali neki domaći... Gdje mogu upoznati takve likove? Negdje na neko dejting aplikaciji? Ili uživo u neki klub da odem u metropoli? Imam auto pa može i negdje drugdje Hrvatskoj.

Ako me razumijete...
* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako se pegla odjeća?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Lucija Radić od Lucija Radić
Mislim da bi trebala sama sebi naci bolji poso i ulagat u svoje obrazovanje te radit vise ako ti treba tolko novaca za peglanje kartica . Radi vise imat ces vise a uz to mozes i ucit zar ti nije ljepse da imas svoje novce nego da trosis tude a neznas oce li te ta osoba ostavit sutra ili za dvije godine pa ces opet ostat na istom bez novaca. Sponzora kako ti kazes da nades moras isto voliti i davat mu uzvratno za to sto on tebi daje novce pa po mom iskreno ti je bolje da kako sam i napisala ulazes u sebe i sama si zaradujes novce pa makar to bio minimalac al bar ces znat da ces to imat i za 10 godina a neces svaki dan se mislit ako te tvoj sponzor ostavi di ces onda bez novca i bez posla .
+4 glasa
Marina Baričanec od Marina Baričanec

Znači jasno je kao dan - ti trebaš naći dečka-sponzora! Za to trebaš znati da izbjegavaš romantične interese u odnosu s takvim dečkom. Znaš li to uopće? Svejedno mu moraš davati svu pažnju kada ste zajedno. Mislim da to nije lako.

Kad se upoznaješ s potencijalnim, svakako prvo provjeri da li je uopće dostupan i ozbiljan u toj namjeri da ti bude dečko-sponzor. Zato biraš dečka koji ti se čini da je povjerenja. Iako te na kraju svatko može za*ebati. I da... Izbjegavaj potištene, anksiozne i depresivne dečke. Želiš se pozitivno osjećati, a ne loše...

Ako ti je dečko-sponzor stariji takvi se zovu "sugar daddy" i oni su sigurniji i diskretniji za druženje, dok kod mlađih nikad ne znaš i najgori su oni koji koriste droge i tebe navode na droge koje ne uzimaš. Kod starijih ćeš sigurno dobiti puno puno veću sigurnost i poštovanje.

Pogledaj po Zagrebu gdje zalazi zagrebačka krema. Ne može promašiti. Imaš kafić jedan u Zagrebu za koji sam ja čula kod Kaptol Centra... Kala... tamo kao možeš naći dečka-sponzora. Nisam provjerila.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Znatkica 25.05.2021. pitanje u rubrici Financije od Znatkica
2 odgovora
Karla Jurišić 09.12.2020. pitanje u rubrici Financije od Karla Jurišić
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...