Margareta Jurisi u rubrici Kozmetika i estetika od Margareta Jurisi
uređen od Znatko
Recite mi koji je najbolji korektor koji ste isprobali, a da nije jako skup?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+8 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović
odabran od Margareta Jurisi
 
Najbolji odgovor

Isprobala sam razne korektore, ali samo dva su mi uistinu dobra:

  • Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer - Ovak korektor mi je uistinu svidio jer dobro pokriva nepravilnosti, a proizvoda je potrebno nanjeti zbilja malo. Košta između 20 i 30 kuna ( ovisno gdje ga kupujete, u DM-u je 28 kuna).

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer | Brza dostava | Notino.hr

  • Essence Camouflage + Matt korektor - Ovaj korektor me zbilja iznenadio svojom kvalitetom. Možete ga kupiti za 24 kune u DM-u, a imati ćete ga čitavu vječnost. Ne masti se i ne gruda i odlično funkcionira sa različitim puderima ili BB kremama drugih marki.

essence camouflage+ matt korektor 10 Light Rose — Bazzar.hr

+7 glasa
Augustina Kolak od Augustina Kolak
prikazano od Znatko
Definitivno najbolji za mene je ARTDECO camouflage cream, koju koristim nezamjenjivo godinama. Košta oko 65 kn u drogerijama (Douglas i Muller)

Uspješno pokriva crvenilo, pigmentacije na koži, akne i sl. Izrazito je dugotrajan i vodootporan. Ima jako puno nijansa, sve ovisno od toga što želite pokriti, a možete ih i međusobno mješati kako bi se uklopile u ten. Pruža lagano do potpuno prekrivanje, ovisno od toga koliko ga stavite na kožu.
+6 glasa
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović

Postoji nekoliko korektora koji su mi bili odlični.

Jedan je korektor marke NYX 'Long Wear Cream Concealer', košta 60-ak kn, a može ga se pronaći na NYX-ovoj stranici: Can't Stop Won't Stop Contour Concealer | NYX Professional Makeup (nyxcosmetics.com)

Dobar je i Maybeline 'Fit me' korektor koji koša 50-ak kn. Može ga se kupiti u dućanima kao što su DM i Bipa ili na Notino internet stranici: Maybelline Fit Me! | Brza dostava | Notino.hr

Najbolji korektor mi je bio Eucerin DermoPure korektor koji sam nabavila u ljekarni, ali također se može naručiti preko interneta: Eucerin DermoPure | Brza dostava | Notino.hr . Nešto je skuplji od prva dva (košta 90-ak kn), ali odlično prekriva 'nepravilnosti' te smanjuje njihovo daljnje pojavljivanje

+6 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Osobno bih preporučila dva sasvim različita korektora, ovisno o potrebama.

Moj je prvi favorit Maybelline Instant Anti-Age Eraser. Radi se o tekućem korektoru koji savršeno prikriva podočnjake i tamne krugove ispod očiju te može posvijetliti željene dijelove lica, a pri tome se ne uvlači u pore, što je po meni najvažnija karakteristika korektora. Prozračan je i vrlo lagan i ugodan na koži. Obožavam ga zbog velike prekrivne moći dok se istovremeno ne ističe na licu (pa se ne primjećujem da nosim sloj šminke). Dostupan je u velikom broju nijansi, što je velika prednost kada ljeti koža lica potamni. Prednost mi je i što ima spužvasti aplikator za nanošenje, vrlo je praktičan i lako se nanosi.

Pakiranje od 6,8 ml kupujem u Mülleru, Bipi ili dm-u po cijeni od otprilike 70 kn. Često ga ulovim na popustu i platim oko 50 kn. Vrijedi svake lipe i vjerno mu se vraćam već godinama. Nekoliko nijansi dostupno je i u web shopu Notino po cijeni koja se kreće između 40 i 50 kn.

Drugi je Catrice Cosmetics Camouflage Cream. Radi se o korektoru koji svi nazivaju tekućim, no osobno bih rekla da se radi o kremastoj teksturi. Pakiran je u malu okruglu kutiju. Iako je mala zamjerka to što ga treba nanositi prstima ili nekim zasebno kupljenim spužvastim aplikatorom, obožavam njegovu prekrivnu moć, a lagan osjećaj na koži. Koristim ga za prekrivanje prištića ili sitnih nepravilnosti na koži. Dostupan je u nekoliko nijansi i uvijek biram onu koja se otprilike poklapa s nijansom pudera. Odlično se stapa s kožom i puderom.

Omjer cijene i kvalitete kod ovog je proizvoda i više nego dobar! Za otprilike 20 kn dobije se visoka neprozirnost i pouzdano prekrivanje. Može se kupiti u Mülleru, Bipi ili dm-u. Dostupan je i u web shopu Notino.

Slična pitanja

7 odgovora 824 👀
2 odgovora 1.5k 👀
Monika Matijević 18.11.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Monika Matijević
3 odgovora 1.7k 👀
1 odgovor 632 👀
02.01.2022. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od anonymous
2 odgovora 819 👀
1 odgovor 330 👀
3 odgovora 870 👀
Iva Murat 24.01.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Iva Murat
5 odgovora 438 👀
4 odgovora 1.1k 👀
9 odgovora 2.6k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...