267 pregleda
Iva Bašić u rubrici Mobitel od Iva Bašić [Aktivan] (398 bodova)
promjena rubrike od Znatko
Kupila sam si novi mobitel pa si razmišljam trebam li nabaviti kaljeno staklo…

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+5 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka [Megaktivan] (19.7k bodova)
odabran od Iva Bašić
 
Najbolji odgovor
U današnje vrijeme, kaljeno staklo za zaštitu mobitela je „must have“. Ne samo da kaljeno staklo štiti Vaš mobitel od pucanja zbog padova ili udaraca, nego ga štiti i od onih najmanjih ogrebotina koje nastaju zbog dugih noktiju, ključeva koje ste ubacili u istu torbicu s mobitelom i slično. Postoji puno različitih kaljenih stakla, ali preporučujem da nikako ne kupujete sa hrvatskih stranica jer oni tu imaju tendenciju prenapuhati cijenu. Pogledajte na Ebay-u, Joom-u ili negdje drugdje gdje ih možete naći za 10-50 kuna.
+3 glasa
Pavo Lasić od Pavo Lasić [Ekstraktivan] (9.8k bodova)
Preporucam da si svakako kupite kaljeno staklo jer vjerujte, necete pozaliti. Mnostvo mi se puta dogodilo da mi ekran pukne nakon pada mobitela na pod jer nisam nikada imak kaljeno staklo, a otkad sam kupio novi mobitel Huawei P30 lite, odlucio sam odmah kupiti kaljeno staklo za zastitu. Od moje kupnje mobilnog uređaja, on je na pod pao doslovno milijun puta, vjerovatno zbog smotanosti u koju necu sada ulaziti, a zahvaljujuci upravo kaljenom staklu, moj mobitel je u jednom komadu i neostecen je.
Preporucam da kaljeno staklo kupite preko Amazona ili Ebaya.
+1 glas
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić [Megaktivan] (15.4k bodova)
Mislim da uvijek, ali uvijek Vaš mobitel treba biti zaštićen sa kaljenim staklom. Pogotovo ako nije zaštićen maskicom za mobitel koja mu daje određenu debljinu i čvrstoću. Cijene kaljenih stakala se kreću do 50ak kuna. Naravno da u specijaliziranim trgovinama za mobitele i mobilnu opremu takvo staklo dođe skuplje, no ja bih Vam preporučio da kaljena stakla kupujete preko online trgovina poput Amazona ili Ebaya. Amazon mi se iz vlastitiog iskustva čini kao puno bolja opcija zbog brzine dostave, dok sam preko Ebaya jednu maskicu za mobitel znao čekati i po mjesec dana ili ju uopće ne dobiti na svoju adresu. Sa kaljenim staklom morate paziti da ne kupite ono koje ima crni rub jer Vam takvo staklo oduzme i koji milimetar Vašeg zaslona. Također morate biti pažljivi sa stavljanjem kaljenog stakla, tako da najprije dobro očistite zaslon mobitela od svakog sitnog zrnca prašine.

Slična pitanja

2 odgovora 99 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...